oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Humlebien udfordrer de store byggevarekæderØsterbro Tømmerhandel med Allan Lundberg i spidsen har altid gjort tingene lidt anderledes. Nu melder den lille kæde klart ud, at omsætningen skal nå over 200 mio. kr. inden nytårsaften 2020.

Humlebien udfordrer de store byggevarekæder

Østerbro Tømmerhandel Gruppen har vedtaget en meget offensiv 2020-plan, og strategien bygger på gode gamle handlingsskabende dyder og værdier

Del artiklen på

Østerbro Tømmerhandel betragtes af mange som byggebranchens humlebi, fordi folkene bag ofte griber tingene lidt utraditionelt an. Dette image lever den lille koncern endnu en gang op til med en ny offensiv og ambitiøs 2020-plan.

Målsætningen er nemlig, at Østerbro Tømmerhandel Gruppen inden udgangen af 2020 skal nå en samlet årlig omsætning på over 200 millioner kroner og øge antallet af medarbejdere med yderligere 15 til i alt 80. Det kræver en vækst på omkring 10 % om året.

Strategien bygger blandt andet på et opgør med tidens tendens om, at alt inden for handel med byggevarer skal være styret af koncepter, hvor medarbejderne bindes på hænder og fødder af regler, forskrifter og manualer.

Østerbro Tømmerhandel giver i stedet mere ansvar og frihed til den enkelte medarbejder og dyrker de gamle handlingsskabende dyder og værdier som ’Enhver medarbejder har handlepligt’, ’Vi vil ikke høre et nej’ og ’Vi sætter en ære i at levere det hele’.

Der står direkte skrevet, at der skal være ’liv og glade dage med rigtig håndværkerstemning’ i butikkerne. Planen for humlebien er med andre ord at flyve endnu højere - med begge ben på jorden.

Året er 1994. Firmaets første gaffeltruck er netop anskaffet for den nette sum af 8000 kroner, og investeringen bliver her kørt og fremvist af den stolte tømmerhandler Allan Lundberg.

Startede i 1942
Østerbro Tømmerhandel er historien om den lille lokale tømmerhandel, der har vokset sig større. Virksomheden startede helt tilbage i 1942 som Madsen & Larsens Tømmerhandel på hjørnet af Æbeløgade og Omøgade på Østerbro i København.

I 1993 blev butikken købt af tømmerhandler Allan Lundberg, og i dag omfatter Østerbro Tømmerhandel Gruppen fem forretninger i København og Nordsjælland - Østerbro Tømmerhandel, Vejby Tømmerhandel, Søborg Tømmerhandel, Hornbæk Trælast & Byggemarked samt Københavns Listefabrik.

Trods finanskrisen er både omsætningen og markedsandelen vokset konstant de seneste 10 år, og forretningerne betjener tilsammen omkring 2000 professionelle stamkunder. Den samlede omsætning ligger i dag på omkring 160 millioner kroner om året, og de fem forretninger beskæftiger tilsammen 65 medarbejdere.

-los


Læs mere om Byggeri

9/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder