Aktuelle nyheder - Byggeri

Huscompagniet klar til børsnoteringFoto: Huscompagniet.

Huscompagniet klar til børsnotering

Huscompagniet er nu klar til at tage skridtet mod en børsnotering

Del artiklen på

Efter uger med vedholdende rygter tager Huscompagniet nu bladet fra munden og bekræfter, at selskabet er klar til at tage skridtet mod en børsnotering, ifølge Ritzau/Finans.

Børsnoteringen kommer til at ske gennem salg af eksisterende aktier i selskabet, og derfor regner selskabet ikke med noget provenu fra noteringen:
 
- Jeg synes, at den overvejede børsnotering er det rette næste skridt for at støtte den fremtidige vækst - navnlig i Danmark og Sverige. Det vil sikre en stærkt platform for fremtidig vækst ved at øge selskabets synlighed og dermed yderligere styrke brandet og øge muligheden for at tiltrække og fastholde dygtige ansatte såvel som at forstærke forholdet til vores underleverandører, udtaler Claus V. Hemmingsen, der bestyrelsesformand i Huscompagniet.

Huscompagniet er i dag ejet af kapitalfonden EQT. Sidste år byggede Huscompagniet 1400 huse i Danmark og havde en omsætning på 2,5 mia. kr. Selskabet har 437 ansatte.

I de første ni måneder af 2020 havde Huscompagniet en omsætning på 2,6 mia. kr. mod 2,5 mia. i samme periode sidste år og et overskud på driften før særlige poster (EBITA) på 206 mio. kr. Sidste år landede driftsresultatet på 196 mio. kr. i samme periode.

Det er første gang i to år, at der kommer en børsnotering på fondsbørsen i København.

-kj

Læs mere om Byggeri

22/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.