Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Husqvarna præsenterer vægsav og kædesav i ét Virksomheden BS Diamantteknik nød godt af WSC 40, da medarbejderne fik til opgave at skære 120 nye vinduesåbninger samt udvide 240 eksisterende.

Husqvarna præsenterer vægsav og kædesav i ét

WSC 40 er et unikt tilbehør, der nemt forvandler Husqvarnas vægsav til en kædesav

Del artiklen på

Professionelle i byggebranchen har ofte store udfordringer med at skære let og præcist i snævre områder uden at gå på kompromis med produktiviteten eller resultatet. Den problematik gør Husqvarna nu noget ved, og kan derfor præsentere WSC 40 – et unikt tilbehør, der forvandler vægsaven til en kædesav.

WSC 40 er designet til præcis, omhyggelig glatskæring i mindre områder, eksempelvis tæt på gulv, loft og vægge.

- WSC 40 giver øget fleksibilitet, da du kan skære præcise hjørner uden at skifte til en håndholdt sav. Det er til brugeren, der ønsker et allround system, der effektivt og præcist klarer alle former for opgaver, små som store, forklarer Botilda Hellberg, der er global product manager i Husqvarnas afdeling for Construction Equipment.

Slut med at skære hjørnehuller
Nogle af de første til at nyde godt af disse fordele, er BS Diamantteknik. Virksomheden valgte WSC 40, da den stod overfor den krævende opgave at skære 120 nye vinduesåbninger samt udvide 240 eksisterende. Til selve åbningerne brugte de en traditionel Husqvarna vægsav, hvorefter en WSC 40 skar hjørnerne. Efter jomfrufærden med WSC 40 er virksomhedens medarbejdere færdige med at bore hjørnehuller.

- Denne opgave ville tage ekstremt lang tid, hvis vi skulle gøre, som vi plejer. WSC 40 sparer os virkelig for meget tid, og vi er meget tilfredse med dens ydeevne, lyder det fra Jens Hansen, operatør ved BS Diamantteknik, der leverede et præcist resultat til tiden til en yderst tilfreds kunde.

De største fordele ved det nye system er ifølge Husqvarna:

- Glatskæring uden overskæring: Tæt skæring af hjørner og små åbninger uden at skifte til håndholdt sav.
- Hurtig opsætning: Klingeflanchen udskiftes nemt med WSC 40.
- Modulær: Bruger samme skinne som din Husqvarna vægsav.
- Effektivitet og fleksibilitet: Mekaniske, parallelle bevægelser for horisontal tovejsskæring.
- Hurtig remspænding: Takket være nem adgang til remmen.
- Støddæmpere: Forhindrer skade på WSC 40 og kæden.

Læs om øvrige specifikationer her.

-los

Læs mere om Byggeri

28/6 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder