Aktuelle nyheder - Byggeri

Indbygget radonbeskyttelse i fleksibel fugtmembran

Indbygget radonbeskyttelse i fleksibel fugtmembran

En ny fugtmembran forener de bedste egenskaber ved mineralske og fleksible membraner og giver store arbejdsmæssige besparelser

Del artiklen på

Intro Flex lancerer den nye Multi-Tæt 2K+ fugtmembran fra tyske Remmers. En alsidig og fleksibel fugtmembran med den nyskabelse, at den ved lagtykkelser på fire mm og derover bliver helt radontæt. Det betyder i praksis, at der kan spares en masse materialer og arbejdstid ifm. radontætning af en bygning, ligesom at det bliver betydeligt lettere at skabe en helt tæt og sikker løsning.

Multi-Tæt 2K+ er en videreudvikling af Multi-Tæt 2K, som for et par år siden revolutionerede markedet for smørbare fugtmembraner. Den var en hybridmembran, der forenede de bedste egenskaber ved de fleksible bitumenholdige membraner med alle fordelene ved mineralske membraner. Hybridmembranen er således fleksibel og elastisk og kan klare bevægelser i underlaget samtidig med, at den er lige så nem at arbejde med og at påføre som en mineralsk membran.

Den nye Multi-Tæt 2K+ har en lang række unikke egenskaber, der gør arbejdet lettere, hurtigere og mere sikkert for håndværkeren. Den kan anvendes både ude og inde og på stort set alle typer af underlag og til stort set enhver type tætningsopgave. Med en lagtykkelse på blot tre mm kan den klare op til tre mm dybe revner uden forstærkningsvæv. En lagtykkelse på blot tre mm er tilstrækkelig ved jordkontakt mod trykkende vand. Der er ingen afspaltning af ammoniak, som kan belaste indeklimaet. Tørre- og hærdningstiderne er meget korte. Efter blot ni timer kan overfladen tildækkes, og efter 18 timer er membranen gennemhærdet, lyder det fra virksomheden.

Den nye fugt- og radonmembran kan påføres på flere forskellige måder. Ved manuel påføring kan der frit vælges mellem at spartle, at svumme eller bruge malerulle, og til de store områder kan der anvendes sprøjteudstyr.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.