left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Inddækning sparer tømrermestre tid og pengeMed NIC Denmarks ClipOn Innercore kan en skræddersyet inddækning monteres på under ti minutter.

Inddækning sparer tømrermestre tid og penge

Ordrebøgerne er godt fyldte hos mange tømrermestre landet over, og derfor er tid også penge for mange, når det kommer til inddækningsløsninger

Del artiklen på

De danske tømrermestre har rygende travlt - ikke mindst efter, at regeringen har forlænget håndværkerfradraget. Men som følge af Folketingets økonomiske pakker, der har til formål at stimulere den enkelte danskers økonomi, har flere også penge mellem hænderne, og mange benytter også Covid-19 nedlukningerne til at realisere nogle af deres boligdrømme i form af nybyggeri eller forbedringer af deres bolig:

- Derfor er det også vigtigt, at tømrermestrene bruger deres tid rigtigt for at få flest mulige opgaver gennem systemet. Her er tid ganske enkelt penge for den enkelte tømrermester. Derfor er det afgørende, at man som tømrermester, har fokus på dels at holde kvaliteten, men også at kunne bruge løsninger, der kan styrke virksomhedens ordreflow, siger adm. direktør Helle Frostholm Skærbech fra NIC Denmark, hvor man producerer inddækningsløsninger til den danske byggebranche.

- I stedet for at have en mand gående hjemme på værkstedet og producere inddækninger, kan man få det hele leveret færdigproduceret efter mål. Med færdige løsninger kan denne person montere langt flere inddækninger ude i marken, end man nogensinde kan nå at producere hjemme på værkstedet. Dermed sparer virksomheden i sidste ende både tid og penge, påpeger Helle Frostholm Skærbech videre.

NIC Denmark har udviklet ClipOn Innercore, der netop hjælper tømrermestrene med at nå en bedre effektivitet.

- Her kan man montere en skræddersyet inddækning på under ti minutter, hvor kvaliteten er i orden, siger direktøren.

Hun fortæller, at NIC Denmark har lavet det ekstra let for tømrermestrene at få et overblik over, hvad en færdig skræddersyet løsning vil koste. Det eneste, man skal bruge, er målene på vinduerne, eventuelt fra vinduesproducenten, samt en skønnet dybde på lysningerne. Så kan NIC udregne et uforpligtende tilbud på få minutter, ligesom man har lagt måltagningsskemaer mv. ud på hjemmesiden.

Udover inddækningsløsninger leverer NIC Denmark også f.eks. ordreproducerede vindueslaminatplader i fix-mål samt andre former for inddækningsløsninger til byggeri alt sammen i tæt samarbejde med kunden.

-kj

Læs mere om Byggeri

20/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.