Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

International pris til The SiloFoto: Rasmus Hjortshøj, Coast.

International pris til The Silo

Det internationalt anerkendte magasin, Architizer, har tildelt Cobe A+Award for 'Best Project of the Year' 2018 for The Silo i Nordhavn

Del artiklen på

Den ikoniske bygning The Silo stod færdig i 2017, men høster nu international anerkendelse - senest med det internationale medie Architizers A+ Honoree Award for ’Best Project of the Year 2018’. Cobe modtager prisen, da The Silo ifølge juryen er et pragteksempel på en tranformation og et foregangseksempel på, hvordan man kan revitalisere bydele.

- Vi er meget taknemmelige for at modtage Architizers ærespris for The Silo i Nordhavn, som årets bedste projekt. Det betyder meget for os, og vi er meget stolte af at få denne internationale anerkendelse, hvilket bekræfter os i, at det både er værdiskabende for borgere, byen og arkitekturen at give nyt liv til gamle bygninger, der ellers skulle rives ned, siger Dan Stubbergaard, der er grundlægger og arkitekt maa, Cobe.

I år har A+Awards modtaget over 5000 bidrag fra 100+ lande. Juryen har valgt en vinder i 98 kategorier, og derudover er der udvalgt en 'public choice winner' i hver kategori baseret på over 400.000 stemmer fra hele verdenen. Desuden har Architizer udvalgt fire projekter som årets bedste - heriblandt The Silo. Architizer A+Awards fejrer årets bedste arkitektur og design. Missionen med prisen er at styrke forståelsen af meningsfuld arkitektur rundt omkring i verden og potentialet for arkitekturens positive indvirkning på dagligdagen.

Fra rå kornsilo til attraktive boliger
Den 10.000m2 store silo består både af boliger og offentlige funktioner, og det arkitektoniske koncept for omdannelsen af siloen har handlet om at bruge det oprindelige potentiale og bevare og forbedre siloens særpræg.

- Med transformationen er The Silo blevet pakket ind i en ny facade, der opgraderer den tidligere industribygning til de nuværende standarder. Men siloens eksisterende interiør er bevaret så meget som muligt, hvor den rå industrielle arkitektur er et synligt element, siger Dan Stubbergaard.

Forvandlingen af den gamle kornsilo er sket i et tæt partnerskab mellem Cobe og bygherrerne, Unionkul ved Klaus Kastbjerg og NRE Denmark, der også har haft rollen som totalentreprenør.

-kj

Læs mere om Byggeri

16/8 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder