Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

International skole med lokal kolorit

International skole med lokal kolorit

Europaskolen i Carlsbergbyen er en ny offentlig folkeskole, der er åben for såvel internationale som lokale elever og kan rumme op til 950 elever

Del artiklen på

Placeret tæt på Carlsbergs gamle tappehal, Elefantporten, Lagerkælder 3 og Den Snoede Skorsten har Europaskolens arkitektur skullet leve op til de ikoniske og rige omgivelser.

Den nye skole rummer ca. 14.000 m2 og er placeret i en fem-etagers karre. Den er klædt i tegl og anodiseret, gyldent aluminium, og dens udformning og placering er tilrettelagt i samspil med de eksisterende bygninger således, at der skabes byrum i menneskelig skala, hvor oplevelsesrigdom, passager, glidende overgange mellem ude og inde, byliv og sociale rumligheder er vægtet højt.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 7.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/10 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder