Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Investerer tocifret millionbeløb i storkøbenhavnske byggecentreStark opgraderer lige nu forretninger og anlæg i hele Storkøbenhavn, bl.a. det døgnåbne byggemarked i Københavns Sydhavn.

Investerer tocifret millionbeløb i storkøbenhavnske byggecentre

Over det næste halve år opgraderer Stark forretninger og anlæg i region Storkøbenhavn. Investeringerne sikrer endnu større tilgængelighed, så håndværkerkunderne får mere effektive arbejdsdage

Del artiklen på

Stark investerer over de næste seks måneder et større millionbeløb i at opgradere forretninger og anlæg på tværs af hele region Storkøbenhavn. Det sker for at styrke byggecenterkædens service- og leveringsmuligheder i forhold til de tusindvis af professionelle håndværkere, der hver dag benytter kædens forretninger og services i forbindelse med deres arbejde.

- Der vil være stor byggeaktivitet i regionen de næste mange år, og håndværkerne arbejder efter stramme tidsplaner, der kræver, at alle processer så vidt muligt spiller. Det stiller høje krav til os som leverandør: Vi skal således kunne byde ind med den service, det sortiment og den logistiske kapacitet, der kan bidrage til at gøre håndværkernes arbejdsdage så ubesværede og effektive som muligt, fortæller regionsdirektør Lasse Frederiksen og fortsætter:

- Håndværkerne har i stadigt større omfang behov for fleksible partnere, der tilpasser løsningerne og formår at være på forkant, også når det går rigtigt stærkt. Det gælder, uanset om vi snakker om bredden i sortimentet, præcision i leveringerne, et højt fagligt niveau i rådgivningen eller kundeoplevelsen ude i forretningerne. Investeringerne skal derfor sikre, at vi indfrier alle disse krav i takt med udviklingen.

Asfalterer yderligere 6000 m2
Blandt de mest markante investeringer er udvidelsen af Danmarks første døgnåbne byggemarked, Stark City 24-7 på Fragtvej i København, med yderligere 6000 m2 asfalteret og delvist overdækket lagerareal.

Over de seneste fem år har forretningen fordoblet sin omsætning, og allerede i dag sender den hver morgen 20-25 lastbiler af sted med materialer til håndværkere i hele regionen.
Investeringerne på Fragtvej indebærer også markante opgraderinger af drive in-forholdene og infrastrukturen på matriklen. Dermed bliver det endnu lettere at komme effektivt rundt i området til gavn for både håndværkere og Starks egne logistikmedarbejdere.

Fire gange så stort sortiment
En anden af regionens forretninger, der snart kan byde håndværkerne indenfor til en væsentligt forbedret kundeoplevelse, er byggecenteret i Roskilde Ø. Her slår man efter planen allerede i juni dørene op til en helt ny håndværkerbutik, som med sine 1200 m2 butiksareal bliver tre gange større end den hidtidige og byder på et fire gange så stort sortiment.

Håndværkerbutikken byder samtidig på et helt nyt specialiseret center for maling samt et dedikeret center for beklædning. Også her bliver drive in-forholdene optimeret.

Ud over de nævnte omfatter de igangværende opgraderinger bl.a. Starks forretninger i Ishøj, Brøndby og Glostrup, mens en modernisering af Stark Frederiksberg forventes igangsat i den nærmeste fremtid.

-los


Læs mere om Byggeri

11/5 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPerforerede panelerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder