Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Investormarkedet prioriteres i vækststrategiSpotorno Allé i Høje-Taastrup. Illustration: Juul Frost Arkitekter

Investormarkedet prioriteres i vækststrategi

Bonava køber byggegrund i Høje-Taastrup af Danske Bank for 30 mio. kr.

Del artiklen på

Da Claus Skytte tiltrådte i sommer som ny regionschef hos Bonava, lagde han ikke skjul på at investordelen af boligudviklings-forretningen skulle vokse.

Nu er den første akkvisition gennemført med købet af en byggegrund på 12.000 m2 med byggeret til boliger på Spotorno Allé i Høje-Taastrup. Projektet skal udvikles til 120 lejligheder til udlejning. Beliggenheden i den sydvestlige del af byen er tæt på S-togstation, infrastruktur, City 2 og mange arbejdspladser.

- Vi har haft en god, velstruktureret og effektiv salgsproces, udtaler Anders Vibe Andreasen, advokat i Danske Bank, Real Estate.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at få en aftale på plads med Bonava og vi ser frem til udviklingen af området i Høje-Taastrup, hvor Danske Bank har omkring 2.000 arbejdspladser.

I Danmark bor over 40 % af befolkningen til leje og den andel er stigende.

- Det er primært den yngre del af befolkningen, der bor til leje og stadig flere ser det som et relevant alternativ til at eje sin egen bolig. Mange investorer har fået øjnene op for det stabile, danske boligmarked og den efterspørgsel vil Bonava gerne være med til at møde, forklarer Torben Modvig, administrerende direktør hos Bonava.

Claus Skytte tiltrådte som regionschef med en klar ambition om at lade Bonava vokse på investormarkedet.

- I 2016 solgte Bonava sin første udlejningsejendom og vi har siden arbejdet på at opbygge en attraktiv portefølje af interessante projektmuligheder. Projektet på Spotorno Allé passer fint ind i denne sammenhæng, fastslår Claus Skytte.

Bonava vil efter planen starte byggeriet, tegnet af Juul Frost Arkitekter, i løbet af 3. kvartal 2018.

Bonava
Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava udspringer fra NCC og har udviklet boliger og bydele siden 1930'erne. Bonava har 1.600 medarbejdere, der er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland.
 
- eca

Læs mere om Byggeri

10/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder