Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Juridisk rådgivning til sportsret – derfor er det vigtigt

Juridisk rådgivning til sportsret – derfor er det vigtigt

Sportens verden er en konstant omskiftelig scene, hvor særligt visse sportsgrene bevæger sig indenfor den absolutte top af mediernes søgelys.

Del artiklen på

(Sponseret indhold)

Dette enorme fokus på visse sportsgrene medfører også salærer, investeringer, lønninger og præmier, som rækker langt udover de gennemsnitlige månedslønninger. Hvor der findes store indtægter, præmier og beløb ved diverse kontrakter, findes der også en lang række af interessenter, som er klar til at springe ombord. Derfor er det en juridisk labyrint, som er svær at navigere rundt i, hvis ikke man har den rette ekspertise – og med den rette ekspertise kan den færdigforhandlede kontrakt være sløv og mindre lukrativ.

En hjælpende hånd til forhandling og optimering af kontrakter

Når man arbejder indenfor denne branche, så afhænger ens indtægt i høj grad af kontrakter. Dette gælder både for den enkelte sportsudøver i så høj grad, som det gælder for foreningerne, holdene og klubberne. Der skal altså en god advokat til, før det er muligt at forhandle sig til de mest optimale kontrakter, da diverse faldgruber er meget synlige for eksperterne på området. Hvis du derfor skal tegne kontrakt indenfor sportsbranchen, så sørg for at få juridisk bistand indover forhandlingen af denne, så du ikke bliver snydt.

Varetagelsen af skattemæssige forhold

Der er også et helt skattemæssigt aspekt, som bliver en del mere indviklet at forholde sig til, når der er tale om sportsbranchen. Hvordan beskatter man eksempelvis en tiltrædebonus, som tegnes, når sportsudøveren binder sig til en ansættelseskontrakt? Eller hvordan anses personalegoder i forhold til beskatning? Dertil kommer kørselsgodtgørelser og retslig status på tværs af landegrænser, hvilket er relevant i det internationale aspekt.

Hjemmebane og udebane

Som sportsudøver er man på hjemmebane, når det kommer til det fysiske aspekt af sportsgrenen. Man er derimod på udebane, når det kommer til det juridiske aspekt ved sportsbranchen. Dette er helt omvendt for advokater, hvorfor det er helt ideelt at lade en anden person varetage det felt, som de er eksperter i. Det hjælper dig både i det korte og lange løb, når dine kontrakter og skattemæssige forhold optimeres.

Du kan tage kontakt til en juridisk ekspert på området ved at klikke herind.

Læs mere om Byggeri

24/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder