Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Klimaet og verdensarven udstilles på DACUmistelige landskaber. Foto: Rasmus Hjortshøj og Dansk Arkitektur Center.

Klimaet og verdensarven udstilles på DAC

Dansk Arkitektur Center har slået dørene op til to forårsudstillinger - fra den skrøbelige verdensarv til unge stemmer i klimakampen

Del artiklen på

I Dansk Arkitektur Centers (DAC) største galleri kan man de næste par måneder træde ind i 'Umistelige landskaber', som er en poetisk og sanselig udstilling, der gengiver arkitekten Dorte Mandrups fantastiske arkitektur fra Vadehavet og Isfjorden i Grønland - midt i nogle af verdens skrøbeligste landskaber, som vi risikerer at miste, hvis vi ikke får sat en stopper for klimaforandringerne.

DAC's andenstørste galleri, Guldgalleriet, er frem til starten af juni omdannet til et levende forsamlingshus. Udstillingen 'Nutidens forbrug - Fremtidens problem' er tænkt som en aktivistisk platform, et fællesskab og et frirum. Udstillingen er lavet af unge ildsjæle, der brænder for et bedre samfund. Den er skabt i samarbejde med Roskilde Festival, som hvert år bygger en midlertidig by med ekstra højt til loftet. Her kan unge engagere sig, feste og fejre friheden. Udstillingen er tænkt i netop den ånd: Her får de unge ordet og viser deres bud på løsninger for vores fælles fremtid.

-kj

Læs mere om Byggeri

25/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder