left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Klimapartner nr. 100 giver bonus til kunderne

Gyrstinge VVS er certificeret Bosch Climate Partner. Der findes nu 100 af slagsen i Danmark, og det fejres med en happening, som giver ekstra bonus ved køb af en ny varmeløsning

Del artiklen på
Overvejer du at investere i en varmeløsning i den kommende periode kan du få en ekstra bonus ved at vælge en varmeløsning hos Gyrstinge VVS. For at markere at der nu findes 100 Bosch Climate Partner installatører i Danmark, er der i øjeblikket en Bosch Akku-Skruemaskine til de 5 første kunder, som køber en ny varmeløsning.

En markering af samarbejdet
Det var for Henrik W. Hansen VVS i Kastrup, at champagnepropperne sprang, da de blev optaget som Bosch Climate Partner nummer 100, og hos Gyrstinge VVS er der glæde over at kunne deltage i fejringen af det landsdækkende samarbejde:

- Jeg føler, at vi ved at være med i Bosch Climate Partner samarbejdet får ekstra gode muligheder for at uddanne os og specialisere os. Det kommer i sidste ende vores kunder til gode, som med den rette rådgivning kan spare mange penge på varmeregningen. Derfor er vi også glade for at kunne markere vores samarbejde med denne happening og være en del af Bosch Climate Partner, siger Niels Olsen fra Gyrstinge VVS.

Ekstra fokus på service og rådgivning
Som Bosch Climate Partner lever Gyrstinge VVS op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, hvilket sikrer forbrugeren en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god service.

Når der er tale om større investeringer som varmeløsninger, såsom varmepumper eller gaskedler kræver det, at installatøren har en dybdegående viden om de produkter, som de installerer, og at de forstår at instruere kunden korrekt, for at sikre den bedste økonomi og levetid på den valgte varmeløsning. Det er også et af de parametre, som Niels Olsen fra Gyrstinge VVS lægger vægt på:

- At vælge den rette løsning til hjemmet, når det angår vand og varme, kan være meget komplekst, derfor er vi glade for via vores samarbejde med Bosch at have et kvalitetsmærke at tilbyde, men også at have muligheden for hele tiden at dygtiggøre os, så vi kan rådgive og servicere vores kunder på bedste vis.”

Så går du og overvejer en ny varmeløsning er det altså i den kommende periode at du skal slå til hos Gyrstinge VVS som en af de 5 første, så du får en ekstra bonus med i købet i form af en Bosch Akku-Skruemaskine, PSR Select.

-jhn

Læs mere om Byggeri

7/5 2014
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.