Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Kæmpe interesse for nye boliger i Køge Alle boliger i Kystengen har kig til grønne områder, og allerede nu er der stor interesse for de i alt 60 boliger.

Kæmpe interesse for nye boliger i Køge

Søndag starter salget af boliger i Kystengen på Søndre Havn i Køge. Mere end 400 boligkøbere står på interesselisten

Del artiklen på

På søndag d. 18. juni er der premiere på det seneste boligprojekt på Søndre Havn i Køge Kyst. Kystengen har 52 ejerlejligheder og 8 byhuse, og er skabt af den anerkendte tegnestue, Vandkunsten. I udviklingen har arkitekterne lagt vægt på at skabe rum for fællesskabet, udsigt til grønt fra alle hjem, og ikke mindst et stykke spændende arkitektur.

- Vi er særligt stolte over den variation, der er skabt med facadernes forskydning, og ikke mindst den diversitet bygningen åbner op for. I Kystengen er der nemlig plads til alle – fra seniorer til børnefamilier og singler, fortæller arkitekt MAA Elena Astrid Rojas fra Vandkunsten.

Tiltrækkende lokalitet
Boligerne findes i størrelserne 65-136 kvm med 1-3 soveværelser til priser der starter ved 2.095.000 kr. Der er flere end 400 boligkøbere skrevet op til projektet, vurderer man fra boligudviklingsselskabet Bonava, der står for salget.

- Kystengen er vores første projekt i Køge Kyst, og vi glæder os til at præsentere boligerne og nabolaget. Søndre Havn er et meget attraktivt område, og jeg er sikker på, at vi kan tiltrække både lokale og familier fra København, lyder det fra salgs- og marketingdirektør i Bonava, Kristina Olsen.

Arrangementet holdes på Søndre Badevej i Køge søndag kl. 11-13.

Mere information om projektet kan ses her.

-los

Læs mere om Byggeri

16/6 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder