Aktuelle nyheder - Byggeri

Kom på rundtur i den kæmpe tunnelfabrikVisionen er at forvandle Tunnelfabrikken og udearealerne til en smeltedigel af kunst- og kultur, arbejdspladser, spisesteder, studieboliger, værksteder, faciliteter til idræt, nyttehaver, leg m.m.

Kom på rundtur i den kæmpe tunnelfabrik

Den 22. oktober kan du komme på rundtur i Tunnelfabrikken og få et unikt indblik i planerne for Københavns nye smeltedigel af erhverv, kultur, natur og studieboliger. Men du skal være hurtig - tilmeldingsfristen er i dag

Del artiklen på

Samfund - Byplanlægning

Der er 24 meter fra gulv til loft i Tunnelfabrikken, og der er højt til loftet i mere end en forstand, når det gælder Nordhavns gamle industrielle kæmpe. For visionen er at transformere den eksisterende industribygning og de omkringliggende udearealer til en smeltedigel af kunst- og kulturscener, arbejdspladser, spisesteder, studieboliger, værksteder, faciliteter til idræt, nyttehaver, leg, underholdning og meget mere.

Her blev Øresundsbroen født
Tunnelfabrikken, den tidligere ØTC-fabrik, blev bygget i 1990'erne til støbning af Øresundsbroens tunnelelementer, og den står i dag rå og autentisk som dengang. Inden udviklingsarbejdet for alvor går i gang, inviterer udviklerne bag Tunnelfabrikken, NREP, Unionkul og By & Havn, på rundtur og kaffe i den imponerende bygning. Det sker tirsdag den 22. oktober, hvor der også bliver mulighed for at se de nyeste tegninger for huset og høre om den gamle bygnings historie.

'Med Tunnelfabrikken sætter vi det nytænkende i højsædet. Tunnelfabrikken vil komme før de første boliger i området, og den bliver en dynamo for udviklingen af et nyt og levende bykvarter og et mangfoldigt mødested for lokalområdets beboere og hele København. Det er et fremsynet projekt, og jeg er glad for, at vi allerede så tidligt i processen har mulighed for at invitere indenfor og fortælle om visionerne for stedet'

Adm. direktør for By & Havn Anne Skovbro.

By & Havns direktør er med på rundturen sammen med medstifter og partner i NREP, Rasmus Nørgaard, og Klaus Kastbjerg fra Unionkul, der blandt andet også har stået for udviklingen af Papirøen og højhuset The Silo i Nordhavns Århusgadekvarter.

I udviklingen af Tunnelfabrikken er bæredygtighed, fællesskab og inklusion i fokus. Det skal være et sted, hvor mennesker trives og danner fællesskaber, og hvor man samtidig genanvender så meget som muligt af den gamle, historiske industribygning - der nu for første gang slår dørene op til en rundvisning.

-jhn

Fakta og Tilmelding:

Tirsdag den 22. oktober kl. 16.00 - 17.30. Mødested ved parkeringspladsen ved trampolinparken Airtrix, Kattegatvej 4, 2150 Nordhavn.

Tilmelding senest fredag den 18. oktober på mail: SWN@byoghavn.dk

Praktisk:

Husk tøj og sko alt efter vejr og vind. Tunnelfabrikken er ikke opvarmet.

Program:

Velkomst ved adm. direktør Anne Skovbro, By & Havn: De overordnede visioner for Tunnelfabrikken
Rasmus Nørgaard, medstifter og partner, NREP: De konkrete visioner for Tunnelfabrikkens funktioner
Spørgsmål i plenum
Rundtur i Tunnelfabrikken

Læs mere om Byggeri

18/10 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.