Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Kom til debat om strategiske partnerskaberRasmus Brandt Lassen, Byggechef ved Københavns Kommune, fortæller om deres erfaringer med strategiske partnerskaber.

Kom til debat om strategiske partnerskaber

Hvordan undgår du overraskelser i byggeprojekter? Tag del i debatten, når REBUS inviterer til konference i Aarhus tirsdag 19. september

Del artiklen på

Bag REBUS står nogle af Danmarks førende virksomheder og videninstitutioner med et fælles ønske om at forbedre og nytænke energirenovering. De inviterer nu til en halvdagskonference i Aarhus  tirsdag 19. september. Her er temaet, hvordan man undgår overraskelser i byggeprojekter.

Erfarne oplægsholderne sætter gang i debatten
Hør blandt andet Rasmus Brandt Lassen, Byggechef ved Københavns Kommune, fortælle om, hvorfor de sidste år valgte at lave to store udbud i strategiske partnerskaber. Her er en unik mulighed for at høre om erfaringerne med et allerede etableret partnerskab og om deres oplevelse af processen indtil nu.

Advokatfirmaet DLA Piper deler deres juridiske vurdering af, hvordan man kommer godt i gang med udbud i strategiske partnerskaber. De vil blandt andet komme ind på dilemmaer såsom valg af den rette strategiske partner, prissætning samt konflikthåndtering.

Sidst men ikke mindst vil REBUS-partnerne fra DTU Management præsentere eksempler fra deres indledende research omkring potentialer ved langsigtede strategiske partnerskaber. Deres indlæg lægger op til gruppediskussioner og en efterfølgende debat blandt deltagerne om mulighederne og udviklingspotentialet ved udbud af langsigtede strategiske partnerskaber.

Hvorfor fokus på langsigtede partnerskaber?
Et af REBUS’ fokusområder er langsigtede strategiske partnerskaber, som giver mulighed for videndeling på tværs af byggebranchens aktører. De mener, at dette er med til at skabe grobunden for bedre projekter uden ubehagelige overraskelser.

Kernen i strategiske partnerskaber er at dele viden om gode processer og løsninger mellem de forskellige byggeprojekter. I praksis sker det ved at arbejde på tværs af projekterne og fokusere indsatserne der, hvor behov og potentialer er størst.

På konferencen bliver der blandt andet sat fokus på, hvad de potentialer langsigtede partnerskaber giver i en branche, der alt for ofte er præget af ineffektive processer samt fejl og mangler, der hvert år koster flere milliarder kroner. Ved at fokusere mere på videndelingsprocesser kan byggebranchen både spare penge og optimere arbejdsgange.

-jhn

Tilmelding
Du kan tilmelde dig frem til 15. september 2017. Det er gratis at deltage i arrangementet. Men af hensyn til planlægningen, bedes du venligst give besked, hvis du bliver forhindret i at deltage. Du kan tilmelde dig Her

Fakta om REBUS
Bag REBUS står nogle af Danmarks førende virksomheder og videninstitutioner med et fælles ønske om at forbedre og nytænke energirenovering. Partnerskabet repræsenterer alle led i byggeriets værdikæde fra teknologiudvikling og rådgivning til slutbruger og marked. Det giver en unik mulighed for at gå i dybden og udarbejde avancerede, tværfaglige løsninger.

Det er blandt andet COWI A/S, Danmarks Tekniske Universitet(DTU),
Frederikshavn Boligforening, Henning Larsen Architechts, Himmerland Boligforening, NCC Denmark A/S, Saint-Gobain Nordic A/S, Teknologisk Institut og Aalborg Universitet / Statens Byggeforskningsinstitut.

Innovationsfonden har investeret 35 mio. i projektet, Realdania 8 mio. og Grundejernes Investeringsfond har bidraget med 6 mio. Med partnernes medfinansiering er budgettet for REBUS samlet set ca. 81 millioner kroner.

Læs mere om Byggeri

13/9 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder