Aktuelle nyheder - Byggeri

Kontrol af social dumping gav ingen sager

Kontrol af social dumping gav ingen sager

Det er positivt, at der ved en kontrolindsats, som udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte midt i sidste uge ikke førte til hverken sager eller anholdte.

Del artiklen på

Politiet fik ved kontrollen af syv forskellige steder assistance fra Skattestyrelsen, Arbejdstilsynet, Center Mod Menneskehandel og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) som led i en indsats mod social dumping.

Første besøg var på en byggeplads i Karlslunde, hvor myndighederne traf fem udlændinge fra henholdsvis Ukraine, Letland og Iran sammen med to danskere. Skattestyrelsen noterede sig nogle oplysninger ’til senere brug’, og Arbejdstilsynet udstedte nogle påbud.

Opgaven færdig
Senere samme dag fik endnu en byggeplads i den centrale del af Roskilde et besøg af myndighederne, men der blev ikke truffet nogen personer på stedet.

Derefter blev en byggeplads i den vestlige del af Roskilde by besøgt, men opgaven var at kontrollere fire danskere på arbejdspladsen. Det gav ikke anledning til noget fra nogen myndighed.

Sidste besøg skete ud fra oplysninger om en byggeplads i Lejre, men byggeriet var afsluttet, og de nye ejere var flyttet ind, så der var ikke længere nogen arbejdsplads inden for byggebranchen at kontrollere eventuel udenlandsk arbejdskraft.

DanB


Læs mere om Byggeri

15/5 2022
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.