Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Landinspektør hædret som en af de bedstePrisoverrækkelsen i Cirkusbygningen tirsdag aften. Direktør Michael Thomsen er nr. 4 fra venstre. (Fotograf: Skel.dk)

Landinspektør hædret som en af de bedste

I går aftes blev landets bedste arbejdspladser fejret i København. Blandt dem var landinspektørerne, Skel.dk, som blev hædret med en Great Place to Work-certificering

Del artiklen på

Landinspektørvirksomheden, Skel.dk, var i aftes i Cirkusbygningen for at lade sig fejre som en af landets bedste arbejdspladser ved en prisuddeling arrangeret af Great Place to Work.Her blev de i skarp konkurrence med et bredt udsnit af Danmarks øvrige arbejdspladser kåret til Danmarks 29. bedste arbejdsplads.

Grundig forundersøgelse
Forud er gået en længerevarende, intensiv proces, hvor Skel.dk er blevet målt og vejet af Great Place To Work. Blandt andet har man, via interviews og spørgeskemaer hos både medarbejdere og ledelsen, kortlagt arbejdspladskulturen, og i detaljer undersøgt forholdet mellem medarbejdere og ledelse og graden af bl.a. tillid, glæde og trivsel. De arbejdspladser der lever op til mål defineret af Great Place to Work, tildeles den eftertragtede Great Place to Work-certificering.

Medarbejderne er vigtigste aktiv
Direktør hos Skel.dk, Michael Thomsen, er naturligvis både glad og stolt over certificeringen som for første gang er gået til en landinspektørvirksomhed:

- Vi har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde blandt alle medarbejdere og vi tror fuldt og fast på, at et anerkendende arbejdsmiljø og en ledelsesstil præget af tillid er vejen frem. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og det er dem der hver dag repræsenterer Skel.dk ude på byggepladserne. Hvis de ikke trives og finder glæde ved deres arbejde, ville vi som virksomhed hurtigt have et stort problem. Så det er klart, at denne certificering giver genlyd internt i virksomhedens afdelinger og bekræfter os i, at vi er på rette spor.

Har ansat 28 nye på to år
Great Place to Work-certificeringen kommer i en periode med kraftig vækst. Skel.dk er nemlig inden for de sidste to år vokset med 28 ansatte, således man i dag tæller ca. 60 ansatte fordelt på fem afdelinger.

Ansættelsen af de mange nye landinspektører og landmålere vidner om en virksomhed og en branche i markant fremgang, ikke mindst på grund af de mange byggeprojekter der skyder op overalt i landet. Denne kraftige fremgang har også betydet, at landinspektørbranchen skriger på kvalificeret arbejdskraft.

Der bliver nemlig uddannet alt for få landinspektører herhjemme, til trods for udsigterne til gunstige arbejdsforhold og en ikke-eksisterende arbejdsløshed. Dette ærgrer Michael Thomsen:

- Jeg så meget gerne, at der blev uddannet mange flere landinspektører. Branchen mangler arbejdskraft og der venter et spændende og alsidigt arbejdsliv for dem som går denne vej.

-jhn

Om Skel.dk:
Skel.dk er et partnerdrevet landinspektørfirma med ca. 60 ansatte fordelt på fem afdelinger i henholdsvis Holbæk, Kalundborg, København, Slagelse og Sorø. Skel.dk leverer landinspektørydelser, herunder blandt andet teknisk landmåling, droneopmåling, ekspropriationer, tinglysning, matrikulære opgaver, rettighedserhvervelse og laserscanning af den højeste, faglige standard.

Kunderne inkluderer bl.a. både det offentlige, mindre private kunder og entreprenører for Københavns største byggeprojekter. Skel.dk er ISO-certificeret og er i dag vokset til at være blandt de største i branchen.Læs mere om Byggeri

15/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerLamellerLejderLimtræLofterMalingMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningTapetTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder