Aktuelle nyheder - Byggeri

Lange udsigter til 3. Limfjordsforbindelse

Lange udsigter til 3. Limfjordsforbindelse

Del artiklen på

I et svar til Karsten Lauritzen (V) oplyser transportminister Benny Engelbrecht, at det første spadestik til en 3. Limfjordsforbindelse kan tages tages tre til fire år efter en eventuel politisk beslutning.

En beslutning der altså endnu ikke er truffet og som indgår i de kommende forhandlinger om en langsigtet plan for investeringer i dansk infrastruktur.


- Det første år forventes at gå med udarbejdelse og behandling af anlægslov, mens de to til tre efterfølgende år vil gå med detailprojektering, ekspropriationer, forberedende arbejder, geotekniske boringer, arkæologiske forundersøgelser og udbud af anlægsarbejder, forklarer ministeren blandt andet.
Dertil kommer ifølge Vejdirektoratet, at selve anlægsarbejderne vil vare omkring fem år.

DanB

Læs mere om Byggeri

29/9 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.