Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Live-streaming hitter blandt håndværkereStemningsbillede fra prisfesten 2017, Årets Håndværker fotos: anmeld-haandvaerker.dk

Live-streaming hitter blandt håndværkere

Finalisterne til Årets Håndværker blev i denne uge offentliggjort på Facebook med direkte live-streaminger over tre dage - og det blev et hit - op mod 20.000 seere så med

Del artiklen på

Dette års finalister til Årets Håndværker blev offentliggjort i denne uge med direkte video-streaming på Facebook over tre dage - og det med overvældende interesse og engagement.  Sådan lyder det fra arrangørerne, Peter Møller Birkelund, stifter af anmeld-haandvaerker.dk:

- Seertallene på vores Facebook-side eksploderede i år. Over 20.000 så med, mens vi sendte live i denne uge. Så vi kan virkelig mærke engagement og en stor opbakning til arrangementet.

Se prisoverrækkelsen live
Det har givet arrangørerne blod på tanden, så de i år har valgt at udvide med live-streaming på selve aftenen for award-showet. Det betyder, at håndværkere og andre interesserede fra hele landet kan følge med i prisoverrækkelserne, når det går løs – de skal bare de klikke sig ind på Facebook.

- Når vi oplever en så overvældende interesse, er det helt oplagt, at vi følger op med live-streaming fra Cirkusbygningen under prisuddelingen. Det betyder, at man kan være med til award-showet, mens det går løs i Cirkusbygningen også selvom man sidder i for eksempel Nordjylland, lyder det fra Peter Birkelund.

Finalisterne kan nu se frem til den 5. april, hvor spændingen for alvor udløses med kåring af vinderne ved prisoverrækkelsen, der traditionen tro går løs med en storslået gallaaften i Cirkusbygningen.

-jhn

Award-show med fornyelse
Årets Håndværker fornyer sig også med antallet af kategorier. De 138 finalister fordeler sig i år på hele 23 kategorier, mod 17 sidste år.
Dertil kaster award-showet lidt ekstra kendis-glans over byggebranchen, når det går løs i april.

Se finalisterne her

Læs mere om Byggeri

23/2 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder