Aktuelle nyheder - Byggeri

LM Byg klar med 2020-strategiHans Anker Nielsen.

LM Byg klar med 2020-strategi

Der skal hentes flere markedsandele inden for råhus- og hovedentrepriser, og så har entreprenørvirksomheden et mål om en årlig vækst på 20 %

Del artiklen på
29 mio. kr. lød LM Bygs årsresultat på i 2015 baseret på en omsætning på over 400 mio. kr. Den flotte bundlinje er den hidtil bedste for entreprenørvirksomheden, og hemmeligheden bag den høje overskudsgrad er virksomhedens specialisering i råhusbyggeri.

Nu er LM Byg klar til at løfte sløret for sin 2020-plan, som adm. direktør Hans Anker Nielsen netop har præsenteret. Der skal hentes flere markedsandele inden for råhus- og hovedentrepriser:

- De seneste fire-fem måneder har Carsten Mindegaard og jeg sammen med den øvrige ledelse brugt i strategirummet. Vi er netop blevet færdige, og det er en stærk og offensiv retning, vi lægger for dagen, men den er realistisk og i virksomhedens ånd. Vi kommer til at have langt større fokus på hovedentrepriser - primært fordi 50 % i en hovedentreprise er råhuset, som vi jo er specialister i med vores egenproduktion, siger Hans Anker Nielsen, der kom fra en stilling som afdelingsdirektør i Per Aarsleff, inden han tiltrådte som adm. direktør i LM Byg i september 2016.

Stærk kultur skal sikre vækst
Der fokuseres meget på at sætte det rigtige hold af medarbejdere hos LM Byg, og det skinner tydeligt igennem hos Hans Anker Nielsen, at medarbejderne spiller en helt særlig rolle i virksomheden:

- Vores strategimål kan ikke realiseres uden vores dygtige medarbejdere. Der er en speciel god ånd i LM Byg og et stærkt fællesskab, hvor alle støtter og hjælper hinanden med at nå vores fælles mål. Det gode samarbejde og den gejst det medfører, udgør et kæmpe aktiv for virksomheden, siger han.

Den nye strategi betyder, at LM Byg inden for råhusentrepriser, der omfatter de store betonarbejder på projekterne, er i direkte konkurrence med bl.a. NCC og MT Højgaard. Men så længe vækstpotentialet bliver realiseret i et kontrolleret forløb med virksomhedens mange dygtige medarbejdere, er Hans Anker Nielsen overbevist om, at det er den helt rigtige vej at gå.

-kj

Læs mere om Byggeri

22/12 2016
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.