Aktuelle nyheder - Byggeri

LM fra Greve til DubaiSamtlige timelønnede og funktionærer hos LM Byg på studietur i Dubai.

LM fra Greve til Dubai

Fællesskab er nøglen til succes, mener LM Byg A/S, der som anerkendelse af medarbejdernes engagerede indsats inviterede samtlige timelønnede og funktionærer på studietur i Dubai

Del artiklen på

Sammenhold og fællesskab, motivation og arbejdsglæde, gensidig respekt, tolerance og teamwork. Det var kodeordene, da 60 funktionærer og timelønnede medarbejdere i LM Byg A/S i Greve som en anerkendende gestus for en stor og engageret indsats i slutningen af oktober satte kursen mod Dubais himmelstræbende byggekraner på fire dages fælles studietur.

- Ingen virksomhed bliver bedre end summen af medarbejdernes styrker. Det er som de legendariske tre musketerer: Jo stærkere fællesskab og teamwork, desto større resultater kan man skrive ind i bøgerne.

Det er ejeren af LM Byg A/S Carsten Mindegaard, der i utvetydige vendinger sætter medarbejderne i fokus som den afgørende parameter for virksomhedens succes – en succes, der gennem 30 år har vokset sig stadig større og i 2015 resulterede i et rekordoverskud på 29,2 mio. kr. før skat.

- Medarbejdernes succes er virksomhedens succes, og turen til Dubai skal ses som en anerkendelse af medarbejdernes store engagement og evner til sammen at indfri vores målsætninger og budgetter, konkluderer Carsten Mindegaard.

Unikt sammenhold
- LM Byg A/S er kendetegnet ved en unik kultur baseret på en organisation, der står sammen og hjælper hinanden i et unikt samarbejde på tværs af fag og funktioner, supplerer Hans Anker Nielsen, der i september som adm. direktør overtog roret i LM Byg A/S.

Hans Anker Nielsen, der på turen til Dubai rykkede helt tæt på medarbejderne, pointerer, at medarbejdernes sammenhold og teamwork sammen med virksomhedens skarpe specialisering indenfor hovedentrepriser og råhusbyggeri giver LM Byg A/S styrke i forhold til konkurrenterne, og slutter:

- Medarbejdernes fællesskab og følelse af sammen at skabe resultater genererer stor motivation og et betydeligt engagement på alle niveauer, og medarbejdernes unikke sammenhold udgør et overordentlig stærkt aktiv for virksomheden.

- Derfor vil medarbejderne også i årene frem være det prioriterede omdrejningspunkt for videreudvikling af virksomhedens position som markedets stærkeste kort indenfor hovedentrepriser og råhusbyggeri.

-cmn


Sammenhold og fællesskab, motivation og arbejdsglæde, gensidig respekt, tolerance og teamwork er kodeord for medarbejderne i LM Byg A/S i Greve.

Læs mere om Byggeri

9/11 2016
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.