Aktuelle nyheder - Byggeri

LM sikrer sig ny vigtig opgaveRåhusentreprisen i Møløv, der efter tidsplanen skal afleveres til december, gennemføres af LM Byg A/S for Novo Nordisk A/S med Rambøll som Ingeniør.

LM sikrer sig ny vigtig opgave

Greve-entreprenør vinder råhusentreprisen på et 10.000 m2stort råhus, som opføres til tabletproduktion i tilknytning til Novo Nordisk nye Oral PD Launch Plant i Måløv

Del artiklen på

LM Byg A/S fra Greve, der i forvejen gennemfører råhusentreprisen på nyt råvarelager til Novo Nordisk i Hillerød og i øvrigt er aktuel med ’mønsterbyggeri’ af 58 pleje- og handicapvenlige boenheder på Plejecenter Lundehusene i Dianalund, har netop sikret sig en ny stor opgave.

LM Byg er udvalgt som vinder råhusentreprisen på et 10.000 m2 stort råhus, som opføres til tabletproduktion i tilknytning til Novo Nordisk nye Oral PD Launch Plant i Måløv

Greve-virksomheden er i forvejen midtvejs i arbejdet med råhusentreprisen på et nyt stort råvarelager til Novo Nordisk A/S i Hillerød, og firmaets stifter og adm. direktør Carsten Mindegaard betragter den nye ordre som et blåt stempel og anerkendelse af, at LM Byg lever op til Novo Nordisk’s høje krav, forventninger og standarder både når det gælder tid, økonomi, kvalitet, sikkerhed og samarbejde.

Dynamisk samarbejde
Carsten Mindegaard oplyser, at de to råhusentrepriser, der med en samlet entreprisesum på knap 75 millioner kroner, begge skal gennemføres og afleveres i år.

Det nye byggeri i Måløv opføres som del af Novo Nordisk Oral PD Launch Plant og omfatter en 10.000 m2 stor bygning i to og tre etager med kælder og taghus.

- Byggeriet er tilrettelagt med en stram, lean-baseret tidsplan, og opstarten har været præget af et dynamisk samarbejde, hvor vi som storentreprenør og råhus-specialist med stor egenproduktion sammen med bygherren og rådgiverne har gennemgået projektet med henblik på at inddrage entreprenørens viden og erfaring.

- Det har været en inspirerende proces med skarp fokus på miljø og kvalitet, logistik, tid og økonomi og sikkerhed, og vi glæder os til at udbygge samarbejdet frem gennem byggeprocessen, forklarer LM Byg’s direktør.

Mønsterbyggeri i Sorø
- Man kan sige, at grunden er lagt til et nyt ”mønster-byggeri” for Novo Nordisk A/S, konkluderer Carsten Mindegaard med henvisning til byggeriet af 58 pleje- og handicapvenlige boenheder på Plejecenter Lundehusene i Dianalund, der med LM Byg A/S i spidsen for råhusentreprisen forleden satte kransen på stage.

Byggeriet, der med LM Byg A/S som storentreprenør på råhusentreprisen opføres for Sorø Kommune i samarbejde kommunens totalrådgiver Arkiplus, Arkitektfirmaet HS og ingeniørfirmaet Fjerring A/S blev for få uger siden af Arbejdstilsynet udråbt til mønsterbyggeri med topkarakterer over hele linien og ikke en eneste arbejdsskade i byggeriets første 240 dage.

- Vi arbejder med tunge maskiner, tungt grej og tunge materialer, og har ansvar for egen drift af byggepladsen, hvor vi indtil nu har været langt største aktør. Derfor er vi selvfølgelig lidt stolte over at byggeriet er fremhævet som det gode eksempel, og selvom vi i LM Byg A/S har meget få arbejdsskader, glæder vi os selvfølgelig rigtig meget over ikke at have haft en eneste arbejsskade i byggeriets første 240 dage, oplyser Carsten Mindegaard.

-cmn


LM Bygs stifter og adm. direktør Carsten Mindegaard betragter den nye ordre hos Novo Nordisk i Måløv som et blåt stempel til entreprenørvirksomheden.

Læs mere om Byggeri

9/5 2016
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.