oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Meget mere end en idrætshal

Meget mere end en idrætshal

Borren idræts- og kulturcenter er et nyopført hus med sportsbaner, cafe, bibliotek, skydebaner, orangeri, billard mm. og afløser Højby Hallen, som nedbrændte i 2013

Del artiklen på

Borrens centrale bygning med sportsarenaen er omkranset af seks 'huse', der rummer fitness, anretterkøkken, skydebaner, omklædnings- og badefaciliteter, motionssal og depot. Der er desuden anlagt en række udendørs idrætsfaciliteter, som inkluderer en ny fodboldbane.

Byggeriet er på ca. 3400 m2 og har et karakteristisk arkitektonisk udtryk med et tag, der synes at svæve over bygningens forskellige elementer. Omdrejningspunktet er idrætsbanen Arenaen, der er hallens store åbne rum. Arenaen er omgivet af en kantzone om banen med nicher til både ophold og aktivitet, et 140 m2 stort torv ved indgangen, en større lounge og syv forskellige 'huse' inde i bygningen.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 6.

-kj

Læs mere om Byggeri

25/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder