left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Minister inviterer vinder i Skills til FolkemødetFrederik Riber vandt DM i 2016 og 2017. Sidste år blev det til bronzemedaljen ved EM, og lige nu træner han til WorldSkills i oktober. Foto: Henrik Brunnsgaard

Minister inviterer vinder i Skills til Folkemødet

Den 19-årige bygningssnedker Frederik Riber fra Haslev er inviteret til Folkemødet på Bornholm af undervisningsminister Merete Riisager for at tale om, hvordan håndværket har formet ham

Del artiklen på

Den 19-årige bygningssnedker Frederik Riber fra Haslev er inviteret til Folkemødet på Bornholm af undervisningsminister Merete Riisager. Her skal han optræde på et indholdsrigt møde om dannelse, og hans rolle bliver at tale om den dannelse, der ligger i håndværk.

Med sig på scenen har han den opgave, der indbragte ham 3. plads og bronzemedalje ved Europamesterskaberne for unge håndværkere i december, EuroSkills 2016 i Gøteborg. Opgaven var en vinduesramme med runde profiler, og Frederik skal i ord helt ned i detaljen med de sværeste af opgavens samlinger.

Lørdag klokken 12
Arrangementet med undervisningsministeren og Frederik Riber åbnes af det lille band Folkeklubben, og det rammer Folkemødet på et tidspunkt, hvor der kan forventes allerflest mennesker i Allinge, lørdag klokken 12. Det foregår hos 'Fabers' på Kirkepladsen.

Frederik Riber er trods sin unge alder et garvet konkurrencemenneske. Han deltog i sit første DM i Skills som 16-årig, og han vandt DM i 2016 og 2017. Sidste år blev det til bronzemedaljen ved EM, og lige nu træner han til WorldSkills i oktober.

WorldSkills 2017 foregår i Abu Dhabi, hvor SkillsDenmark deltager med et landshold på i alt 15 unge håndværkere. Mere end 1200 unge deltagere fra ca. 60 nationer er med i dette års VM.

Til daglig arbejder Frederik Riber hos Tømrermester Madsen i Præstø, hvor han også blev udlært, men træningen til VM foregår lige nu på fuld tid på Roskilde Tekniske Skole.

- jhn

Se programmet her: https://www.facebook.com/undervisningsministeriet/photos/a.559763894091483.1073741830.555771057824100/1373784836022714/?type=3&theater

Læs mere om Byggeri

16/6 2017
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.