Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Moderne boliger nord for Limfjorden

Moderne boliger nord for Limfjorden

Fjordtårnet ved Limfjordens bred i midten af Nørresundby består af 44 ejerlejligheder fordelt på 11 etager

Del artiklen på

Hele havnearealet på Nørresundby-siden af Limfjorden er blevet renoveret med en promenade og en forhøjet kajkant som oversvømmelsessikring mod højvande i fjorden.

De senere år er der også opført flere boliger nord for fjorden, og tæt ved det rekreative område, Lindholm Strandpark, opføres nu Fjordtårnet.

Det moderne byggeri består af 44 ejerlejligheder og er fordelt på 11 etager – fire på hvert niveau. Boligerne varierer fra 100-125 m2 og er alle med god rumdeling og mange gennemtænkte løsninger af høj kvalitet.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 6.

-kj

Læs mere om Byggeri

24/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder