Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Næsten 21.000 københavnere har ikke eget bad

Og 3385 københavnske boliger har fortsat ikke eget toilet. Det viser en ny opgørelse foretaget af konsulentfirmaet Carsten Mai & Co.

Del artiklen på

Selvom byfornyelsen snart er nået igennem alle bydele i Københavns Kommune, er der fortsat 20.752 boliger i hovedstaden der ikke har eget bad. Det viser en ny opgørelse fra konsulentfirmaet Carsten Mai & Co. baseret på data fra BBR-registret og Københavns Kommune.

Andelen af boliger uden eget bad svarer til 6,7 procent af kommunens boliger. I alt er der 307.604 boliger i Københavns Kommune.

Toilet til deling
Men det er ikke kun bad en række københavnere fortsat mangler i deres boliger. 3385 københavnske boliger har ikke eget toilet, men må derimod nøjes med et på bagtrappen der deles med naboen. Det svarer til lidt over én procent af samtlige boliger.

Selv om byfornyelsen har reduceret antallet af boliger uden bad og toilet, er det dog primært opførelsen af nye boliger, bl.a. i Nordhavnen og i Ørestad, der medfører at den procentvise andel af boliger uden bad og toilet har været faldende i de seneste år.

-los

Læs mere om Byggeri

16/6 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder