Aktuelle nyheder - Byggeri

Nu bliver det lettere og billigere at finde gode folk til bestyrelsen- En professionel bestyrelse kan spille en vigtig rolle for udviklingen i en forretning og aftalen giver adgang til viden om professionelle bestyrelser og ledelsessparring, siger Michael H. Nielsen.

Nu bliver det lettere og billigere at finde gode folk til bestyrelsen

Dansk Byggeri har indgået et samarbejde med det uafhængige bestyrelsesnetværk ASNET Board, som vil gøre det billigere og nemmere for især mindre og mellemstore virksomheder at finde de rette bestyrelsesmedlemmer

Del artiklen på

Dansk Byggeri arbejder for, at medlemmerne kan udvikle deres virksomhed, så de bliver mere konkurrencedygtige, tjener mere og skaber flere arbejdspladser. Og adgangen til ASNET Board vil blandt andet betyde, at de kan få professionel hjælp til at finde egnede medlemmer til en bestyrelse eller et advisory board.

- En professionel bestyrelse kan spille en vigtig og ind imellem afgørende rolle for udviklingen og væksten i en forretning. Aftalen giver adgang til viden om professionelle bestyrelser og ledelsessparring og det udbytte, der er ved at have eksterne medlemmer i bestyrelsen eller advisory boards, siger direktør Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri.

Information, temamøder og hjælp
ASNET Board er Danmarks største bestyrelsesnetværk, en non-profit organisation og netværk for folk, der arbejder med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker at udvikle deres bestyrelseskarriere. Organisationen er ejet af medlemmer, som i stort omfang selv arbejder frivilligt med at rekruttere og vejlede virksomhederne.

- Det løbende samarbejde mellem Dansk Byggeri og ASNET Board vil omfatte medlemsinformation, temamøder, konkret hjælp med at finde egnede bestyrelsesmedlemmer og sætte fokus på, hvordan virksomhederne kan udvikles, siger CEO Henrik Nielsen ASNET Board.

Konkret giver samarbejdet Dansk Byggeris medlemmer adgang til at trække på ASNET Board i forbindelse med rekruttering af professionelle bestyrelsesmedlemmer på fordelagtige vilkår.

-jhn

 

Læs mere om Byggeri

13/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder