Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Nu tages første spadestik til KalundborgmotorvejFoto Asfaltindustrien

Nu tages første spadestik til Kalundborgmotorvej

Vejdirektoratet inviterer til 1. spadestiksarrangement på 2. etape af Kalundborgmotorvejen mellem Kvanløse og Dramstrup

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

Der er langt endnu, før Kalundborg får sin motorvej hele vejen til København, noget ikke mindst Novo Nordisk venter på med længsel.

Men torsdag den 28. september klokken 10.00 tages det første spadestiktil 2. etape af Kalundborgmotorvejen.

Det sked ved Holbækvej 148 i Regstrup, hvor Vejdirektoratets omfattende anlæg af 2. etape af Kalundborgmotorvejen går ind i en ny fase og bliver meget synligt i området.

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen har indbudt Folketingets Transport-, Bygnings- og Boligudvalg til en lille højtidelighed i dagens anledning, og ministeren tager selv det første spadestik på projektet;

Tag selv spade med
- Vi stiller naturligvis nogle spader til rådighed for dem, som vil tage fat, men tag ellers gerne din egen spade med. 2. etape af Kalundborgmotorvejen er en cirka seks kilometer lang strækning fra, hvor Kalundborgmotorvej slutter i dag ved Kvanløse, og frem til Dramstrup. Projektet omfatter en udbygning af den eksisterende motortrafikvej Skovvejen til motorvej og en ny motorvej syd om Regstrup, forklarer ministeren i indbydelsen.

Den nye firesporede motorvej ventes at åbne for trafik i slutningen af 2019 og vil gøre det nemmere og sikrere at komme frem for de mange daglige bilister i regionen.

Program
9.30 Teltpladsen åbner, Holbækvej 148, Regstrup

9.45 Velkomst v/ vejdirektør Jens Holmboe Tale v/ transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen Tale v/ borgmester Søren Kjærsgaard, Holbæk Kommune

10.00 Spadestikket tages, og ministeren erklærer projektet for igangsat. Derefter serveres der kage og drikkevarer

11.00 Forventet afslutning

Læs mere om Byggeri

13/9 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder