Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny facade i svømmehal styrker indeklimaRenoveringen af Korsør Svømmehal har kostet i omegnen af fem millioner kroner.

Ny facade i svømmehal styrker indeklima

Korsør Svømmehal har igen åbnet dørene efter et omfattende renoveringsprojekt, hvor uskiftning af samtlige vinduer har givet hallen et flot ansigtsløft

Del artiklen på
Svømning står højt på dagsordenen i Korsør Kommune. Derfor var det med stor glæde, at børn, voksne og medarbejdere for nylig kunne tage svømmehallen i brug efter en lang sommerferielukning på grund af et omfattende renoveringsprojekt efter en stor stormskade.

- Sidste år pådrog hallen sig en større stormskade, da vinduespartier blæste ud. Det resulterede i en sikkerhedsundersøgelse af alle hallens vinduespartier, hvor det blev vurderet, at det var nødvendigt at udskifte dem. Dermed blev renoveringsprojektet sat i gang, og det er så dét, vi lige er blevet færdige med, fortæller projektleder Peter Buser fra Moestrup Alufacader, der har leveret de udvendige glasfacader til svømmehallen.

I en lang periode blev hullet fra de udblæste vinduer kun nødtørftigt renoveret, men i sommermånederne i år gik en omfattende renovering i gang, som skal fremtids sikre svømmehallen mod lignende hændelser.

Bedre indeklima og nyt udtryk
Med renoveringen er samtlige af hallens vinduespartier udskiftet og udstyret med 3-lags lavenergiglas. Der er dermed tænkt over hallens fremtidige energibehov - og med den forbedret varmeøkonomi følger også et bedre indeklima til glæde for hallens besøgende.

Med renoveringen har arkitektfirmaet Arkidesign også givet hallen et nyt facadeudtryk.

- Facadens udseende har ændret karakter. Den er gået fra symmetriske til asymmetriske felter, sammenlignelig med en stor mosaik, der giver facaden et nyt og spændende udtryk, fortæller Peter Buser.

-jhn

Læs mere om Byggeri

17/9 2014
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.