Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ny formand i Dansk Byggeri HovedstadenMads Raaschou. Foto: Ditte Brøndum.

Ny formand i Dansk Byggeri Hovedstaden

Mads Raaschou fra Raaschou Inventarsnedkeri i Rødovre er valgt til formand for Dansk Byggeri Hovedstaden

Del artiklen på

Dansk Byggeris godt 900 medlemsvirksomheder i Hovedstaden har fået ny formand. På generalforsamlingen på KolleKolle valgte medlemmerne Mads Raaschou som ny formand for Dansk Byggeri Hovedstaden.
 
Mads Raaschou har i den seneste årrække været bestyrelsens næstformand, og nu var tiden til et formandsskifte. Den afgåede formand Søren Tscherning, ejer af G. Tscherning, valgte efter et mangeårigt engagement i bestyrelsen, heraf de seneste fire år som formand, ikke at genopstille.
 
Flere unge håndværkere
Mads Raaschou takker medlemmerne for den tillid, de viser ham og siger:
 
- Bestyrelsen har en række mærkesager, som skal videreføres. Det gælder især arbejdet med at forbedre erhvervslivets rammevilkår ude i kommunerne.
 
Men formandens hjertebarn er arbejdet for at få flere unge til at søge mod bygge- og anlægsbranchen:
 
 - Det arbejde skal der sættes endnu mere fokus på fremover, siger Mads Raaschou.
 
-kj

Læs mere om Byggeri

13/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder