Aktuelle nyheder - Byggeri

Nybyggede lejligheder til en husleje på 2977 kroner

Lejerbo har sat gang i nybyg af lejligheder til en rasende billig husleje og den nye boligminister er begejstret, skriver Byens Ejendom

Del artiklen på

Byggeriet af 54 små 1- og 2-værelses boliger er sat i gang i Slotshaven i Holbæk. Med boligerne melder Lejerbo sig i kampen om små og billige boliger. I juni næste år vil de 54 nye almene 1- værelses og 2-værelses boliger stå indflytningsklare.

- Vi skal sikre boliger, som mennesker med almindelige lønninger har råd til at bo i. Det skal vi både i hovedstadsområdet og i byer som Holbæk, siger boligminister Kaare Dybvad og fortsætter:

- Jeg er optaget af, at vi bygger blandet. De blandede boligformer gør, at vi møder hinanden på tværs af sociale og etniske skel. Og det er Slotshaven et godt eksempel på, hvor de almene familieboliger indgår som en del af et kvarter med studieboliger, parcelhuse og andelsboliger.

- jhn

Fakta

Der bliver bygget 46 1-værelses boliger på 37-39 kvm og otte 2-værelsesboliger på 53-54 kvm.

Ifølge Lejerbo er det forventningen, at huslejen for de kommende 1-værelses lejligheder på 37 m2 vil være 2977 kroner pr. måned eksklusiv forbrug.

Ifølge Lejerbo er det forventningen, at huslejen for de kommende 2-værelses lejligheder på 53 m2 vil være 4205 kroner pr. måned eksklusiv forbrug.

Lejerbo er bygherrer, og BM Byggeindustri er totalentreprenør.

Læs mere om Byggeri

9/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.