left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Nybyggeri i Carlsberg Byen på pladsKrøyer Hus er tegnet af arkitektfirmaet Entasis og kommer til at indeholde både lejligheder, rækkehuse, erhverv og P-pladser med plads til 57 biler.

Nybyggeri i Carlsberg Byen på plads

Arpe & Kjeldsholm A/S indgår totalentrepriseaftale med Carlsberg Byen P/S om opførelsen af Krøyer Hus. Byggeriet går i gang i andet kvartal 2017 og forventes færdigt i fjerde kvartal 2018

Del artiklen på

Nu går byggeriet af Krøyer Hus i gang med Arpe & Kjeldsholm A/S som totalentreprenør. Krøyer Hus vil indeholde rækkehuse, lejligheder og 2.250 m2 erhverv og ligger i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne.

Krøyer Hus er tegnet af arkitektfirmaet Entasis og kommer til at indeholde både lejligheder, rækkehuse, erhverv og P-pladser med plads til 57 biler.

Byggeriet går i gang i andet kvartal 2017 og forventes færdigt i fjerde kvartal 2018. Boligerne vil variere i størrelser fra 46-161 m2. Krøyer Hus vil ligge i nærheden af Humleby og får et stort grønt område med opholdsrum og legeplads som baghave.

- Vi har i forvejen et godt samarbejde med Arpe & Kjeldsholm, og jeg er glad for, at vi nu skal samarbejde om endnu et projekt. Vi bygger i høj kvalitet og med fokus på detaljerne i murstenshusene, så vi sikrer, at de nye byggerier taler sammen med de fredede bygninger i kvarteret. Det stiller store krav til vores samarbejdspartnere, som skal have forståelse for vores samarbejdsmodel, hvor vi inddrager entreprenøren som rådgiver på lige fod med arkitekter og ingeniører allerede i opstartsfasen. Den model sikrer, at vi får lige præcis det produkt, vi gerne vil have i den rette kvalitet. siger adm. direktør i Carlsberg Byen P/S, Jens Nyhus.

-cmn

Læs mere om Byggeri

28/9 2016
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.