left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Nye byggefolk til genrejst Pihl & SønPer Kongsbak var ansvarlig for opførelsen af FN Byen og Aller Huset, og han glæder sig nu til at være en del af genrejsningen i det nye Pihl.

Nye byggefolk til genrejst Pihl & Søn

Pihl & Søn A/S’ er genrejst. Og udover Halldor P. Ragnarsson hentes flere erfarne branchefolk til virksomheden

Del artiklen på

Det genrejste Pihl meldte tilbage i februar sin tilbagekomst til den danske byggebranche, og selvom man endnu ikke har sat spaden i jorden på det første byggeprojekt, så er der stor interesse for projektet. Den nye ejerkreds, der består af erfarne branchefolk, har haft travlt. Blandt andet med at ansætte erfarne og anerkendte folk fra byggebranchen. Og ifølge bestyrelsesformand Lars-Christian Brask er det en vigtig del af strategien at ansætte de bedste folk.

-Vores mål er at blive bygherrernes foretrukne samarbejdspartner, og derfor forsøger vi at sætte landsholdet med de bedste medarbejdere. Mange tidligere Pihl-ansatte har vist interesse i at komme tilbage, og vi har allerede ansat en række erfarne og anerkendte byggefolk i tunge stillinger, siger Lars-Christian Brask.

Kongsbak bliver afdelingsdirektør
En af disse profiler er Per Kongsbak, der er hentet ind som afdelingsdirektør. Han har tidligere været ansat hos Pihl i syv år og er bredt anerkendt for sit virke i byggebranchen. Nu bliver han blandt andet ansvarlig for virksomhedens aktiviteter som projektudvikling og -optimering samt salg og tilbud. Per Kongsbak var ansvarlig for opførelsen af FN Byen og Aller Huset, og han glæder sig over at være en del af genrejsningen i det nye Pihl.

-Jeg er stolt over igen at være en del af Pihl & Søn A/S, og jeg glæder mig til at etablere det nye selskab i den danske byggebranche. Vi vil skabe en sund forretning og specialisere os som hoved- total- og styringsentreprenør, for der er behov for kvalitet og godt samarbejde i branchen, siger Per Kongsbak.

Søren Jensen ny tilbudschef
Derudover har man også ansat Søren Jensen som tilbudschef. Han har været hos Enemærke & Petersen i over 20 år, hvoraf 15 år var som tilbudschef, hvor han var ansvarlig for beregning af tilbud på byggeopgaver i både hoved- og totalentreprise. De seneste tre år har han været tilbudschef hos Anker Hansen & Co. A/S.
-jhn

Læs mere om Byggeri

4/4 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.