Aktuelle nyheder - Byggeri

Nye ejere vinder stort projektDet nye boligbyggeri kommer til at bestå af 21 ejerboliger, der kendetegnes ved gode dagslysforhold, fleksibel rumindretning og fokus på grønne opholdsarealer.

Nye ejere vinder stort projekt

Efter at LM Byg A/S købte B. Nygaard Sørensen A/S, har virksomheden vundet totalentreprisen på Møllebakken 2, en ny bydel i Helsinge

Del artiklen på

Samfund - Byggeri

Det er ikke længe siden, at folkene bag LM Byg A/S afslørede, at de overtog B. Nygaard Sørensen for at føre det videre under navnet BNS med flere af de tidligere medarbejdere ombord.

Heriblandt direktør Mikkel Baastrup, der sammen med Hans Anker Nielsen, administrerende direktør i LM Byg A/S, fortsætter i spidsen for BNS. Nu fortæller ledelsen, at BNS skal opføre 1.900 m2 ejerboliger som totalentreprenør i den nye bydel Møllebakken i Helsinge.

- Vi er glade for at have vundet dette projekt og glæder os til at komme i gang med samarbejdet med bygherren, så vi kan få udført et godt projekt, siger Mikkel Baastrup.
Siden overtagelsen af BNS har den nye ejerkreds fået mange positive henvendelser og lykønskninger.

- Det er tilfredsstillende at vise branchen og medarbejderne, at BNS fortsat er en stærk aktør, når det gælder renovering samt hoved- og totalentreprisemarkedet, siger Hans Anker Nielsen, administrerende direktør i BNS A/S og LM Byg A/S.

Stort potentiale
At man så kort tid efter overtagelsen vinder en totalentreprise, vidner om en stærk position på markedet og de rette folk bag roret.

- Med BNS som endnu et forretningsben i koncernen, har vi en god markedsposition. Vi er specialiseret inden for råhus-, hoved-, total- og styringsentrepriser og er nu endnu stærkere inden for mindre og mellemstore entrepriser. Med BNS i koncernen forventer vi et travlt og spændende 2020," siger Carsten Mindegaard, hovedaktionær i LM Byg.

Mikkel Baastrup, der, sammen med Hans Anker Nielsen, udgør ledelsen i BNS, beretter om en glidende overgang og professionel tilgang fra alle parter.

- Vi har haft travlt de sidste to måneder, og det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med alle folkene i LM Byg A/S. Vi er på kort tid kommet langt og står allerede med et styrket BNS, siger Mikkel Baastrup.

Afdelingschef i BNS Jan Ehlers fortæller, at det nye boligbyggeri kommer til at bestå af 21 ejerboliger, der kendetegnes ved gode dagslysforhold, fleksibel rumindretning og fokus på grønne opholdsarealer. Byggeriet begynder i april og forventes færdigt i foråret 2021. MS-Development ApS er bygherre, mens rådgiverne på projektet er Kullegaard og Henry Jensen.

-jhn

Læs mere om Byggeri

8/4 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.