Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Nyt liv til havnefront i TorontoBoligbyggeriet, The Waves, ved Lake Ontario i Toronto. Illustrationer 3XN

Nyt liv til havnefront i Toronto

3XN Arkitekter tegner endnu et stort boligprojekt i Canada

Del artiklen på

Boligprojektet, The Waves, på havnefronten i Toronto er formet som to toppe omkring en dal i kystlandskabet. Det er 3XNs andet boligbyggeri i bydelen ved siden af tegnestuens første nordamerikanske projekt, Aquabella. Projektets beliggenhed ved Lake Ontario har betydning for bygningens design med terrasser i en legende facade, der afspejler søens bølger.

Der er lagt vægt på at skabe en bygning, der respekterer synslinjer i området. De to toppe er forskudt for at optimere havudsigten fra alle lejlighederne. Bygningens fælles faciliteter findes i dalen med både indendørs rum og en stor terrasse med swimmingpool udendørs.

Aktivt byliv på havnefronten
Torontos havnefront er under udvikling og The Waves spiller en central rolle i aktiveringen af området. Bygningens base har facade i dobbelthøjde ud mod promenaden. Herfra er det er muligt at gå gennem bygningen til en større vej, Edgewater Drive.

Det har været en central del af designprocesen, at området omkring The Waves skal være rekreativt til gavn for beboerne og bidrage til et bedre bymiljø i Toronto. 3XN anbefaler etablering af forskellige offentlige funktioner såsom roklub, restauranter og caféer i tilknytning til basen af boligbyggeriet for at skabe nyt liv på havnefronten.

Højteknologisk samfund
The Waves ligger i et højteknologisk naboskab, der omfatter et større Smart Community projekt, Quayside, der drives af et søsterselskab til Google, Sidewalk Labs.

Sidewalk Labs og Waterfront Toronto vil skabe et område med højteknologiske systemer, der kan medvirke til at løse aktuelle byproblemer med et større udbud af boliger til overkommelige priser, færre trafikpropper og mindre miljøbelastning.

Projektet spænder over hele 3.200.000 m2 på Lake Ontarios havnefront, når det står færdigt.

Projekt: Waves at Bayside, Toroto, Cannada
Anvendelse: Bolig, forretninger, offentlige arealer
Størrelse: 40.000 m2
Højde: 60 meter
Arkitekt: 3XN arkitekter
Klient: Hines / Tridel
Byggeperiode: 2019-2022

- eca

Læs mere om Byggeri

14/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder