Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Nyt tilskud til byggeuddannelse

Bygge- og Anlægsbranchens Udviklingsfonds giver nu tilskud til akademiuddannelserne i byggekoordination og byggeteknologi

Del artiklen på

Virksomheder, der har medarbejdere ansat på overenskomsten mellem Dansk Byggeri og 3F, kan fremover søge tilskud på 55 kroner i timen i godtgørelse, når medarbejderen tager moduler fra akademiuddannelserne i byggeteknologi eller byggekoordination.

- Bygge- og anlægsbranchen har travlt. Samtidig er vi midt i en rivende udvikling. Der kommer nye digitale teknologier til, og almindelige processer bliver stadig mere komplekse. Samtidig er det vigtigere end nogensinde, at der er sund forretningsforståelse til stede, siger chefkonsulent Jakob Krohn-Rasmussen i Dansk Byggeri og fortsætter:

- På den baggrund er det naturligt, at vi nu har fået afsat midler til at understøtte dygtige medarbejdere i at udvikle deres kompetencer på akademiniveau.

Det drejer sig om akademiuddannelserne i byggekoordination og byggeteknologi. Det er helt nye videregående uddannelser, som medarbejdere kan tage på deltid. Uddannelserne udbydes på erhvervsakademier og professionshøjskoler over hele landet.

-jhn

Se mere på 'bygovenpå' her
Læs mere om Byggeri

12/10 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder