Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Oplev Byggeboxen i Nærheden

Er du i Nærheden onsdag den 13. september kl. 13 på Kongelysvej 2 i Hedehusene?

Del artiklen på

Så kan du opleve Byggeboxen i den nye bydel, sammen med 5. klasse fra Hedehusene Skole.

Med Byggeboxen sætter vi byggeri på skoleskemaet og giver børn et helt særligt kig bag byggepladsens hegn. I Byggeboxen skal folkeskoleelever møde nogle af de mennesker, maskiner og muligheder, som et stort byggeprojekt rummer. Det er i tråd med folkeskolereformens, Åben skole, og det bliver sjovt, nyt og rigtig lærerigt!

Vi kommer til at mangle faglærte i fremtiden. Derfor har vi i fællesskab søsat et toårigt undervisningsprojekt, der skal gøre eleverne i folkeskolen nysgerrige på bygge- og anlægsbranchen. Ude på byggepladsen kan de opleve klasselokalets fag i en ny kontekst og møde nogle af de job og uddannelser, der er brug for, når man bygger en helt ny by.

Program for åbningen den 13. september kl. 13.00

- Velkomst ved Ole Møller, direktør i NærHeden P/S.

- Åbningstaler af Michael Ziegler, borgmester i Høje-Taastrup Kommune, og Søren Tscherning, formand for Dansk Byggeri Hovedstaden.

- 5. klasse fra Hedehusene Skole viser eksempler fra dagens aktiviteter og fortæller om deres oplevelser i Byggeboxen.

- Gå på opdagelse i Byggeboxen og prøv Virtual Reality.

Fakta om Byggeboxen
Byggeboxen er et undervisningsprojekt støttet af Region Hovedstaden under programmet Faglært Til Vækst. Projektets partnere er Dansk Byggeri, NærHeden P/S, Høje-Taastrup Kommune, Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, Københavns Kommune og NEXT Uddannelse København. Undervisningsforløbet er udviklet af BIBIANA Danmark. Der findes to Byggeboxe: Den ene er på Bispebjerg Hospital, og den anden er i Hedehusene, hvor fremtidens forstad NærHeden er under udvikling.

- eca

Læs mere på www.byggeboksen.dk

Læs mere om Byggeri

12/9 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder