Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

OPP-kontrakt om nybyggeri til BanedanmarkVisualisering: Bygningsstyrelsen og KPC København.

OPP-kontrakt om nybyggeri til Banedanmark

KPC København skal opføre nye lokaler til Banedanmark i Ringsted og efterfølgende stå for driften af bygningen i en 20-årig periode

Del artiklen på

Bygningsstyrelsen har truffet beslutning om at tildele udviklings- og entreprenørselskabet KPC København med Henning Larsens Architects, Midtconsult og Newsec-Datea OPP-projektet for tilvejebringelse og den efterfølgende drift af Banedanmarks nye lokaler i Ringsted.

Den efterfølgende kontraktindgåelse er betinget af de bevilgende myndigheders godkendelse. Byggeriet forventes at gå i gang i andet halvår 2018 og forventes ibrugtaget af Banedanmark i første halvår 2020.

Beslutningen om at flytte dele af Banedanmark til Ringsted blev truffet ifm. regeringens første plan for geografisk flytning af statslige arbejdspladser 'Bedre Balance - Statslige arbejdspladser tættere på borgere og virksomheder.

OPP er en organisationsform, der anvendes til at løse offentlige bygge- og anlægsopgaver. Kernen i OPP er, at det offentlige finder en privat leverandør til ikke blot at gennemføre et byggeprojekt, men også at drive bygningen efterfølgende. Bygningsstyrelsen har gode erfaringer med OPP og har gennemført en række OPP-projekter.

-kj

Læs mere om Byggeri

17/4 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder