Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Opruster på det fynske vækstmarkedButiksarealet i det nyrenoverede byggecenter er væsentligt bedre udnyttet end tidligere. Miljøet er åbent, lyst og venligt.

Opruster på det fynske vækstmarked

I morgen slår byggevarekæden Optimera dørene op til en helt nyrenoveret byggevareforretning, hvor der bl.a. er fokus på tæt samspil mellem kunder og byggerådgivere

De fynske håndværkere får én på opleveren, når de på fredag træder ind i det nye Optimera i Odense. Optimera på Energivej 17 har gennemgået en omfattende ombygning og renovering og fremstår nu som Odenses mest moderne byggevaremarked til både professionelle håndværkere og private.

- Fyn er et vækstmarked med stor gang i byggeriet. Derfor har vi valgt at investere i en helt ny butiksoplevelse, som er indrettet til nutidens krav. Håndværkernes tid er kostbar, så vi har indrettet en super effektiv forretning, som er nem at orientere sig i og med et naturligt flow mellem byggecenter, ekspedition og administration. Vi har desuden lagt vægt på at skabe et miljø, hvor dialog og rådgivning er i fokus, siger kommerciel direktør i Optimera Christian Herbert og fortæller, at flere mure er revet ned, så kunder og personale naturligt får en tættere kontakt.

Samme areal – flere nyheder
Der er 10 medarbejdere i den 620 m2. store byggevareforretning. Selvom arealet er det samme som tidligere, er der blevet plads til flere nyheder, herunder en større murerafdeling, et loungeområde med computere hvor kunderne kan afgive deres bestilling online og derved sparer papir og administration, samt et mødested med kaffe hvor håndværkerne kan mødes med deres kunder. Derudover er sortimentet udvidet med 1200 nye varenumre.

- Butiksarealet er væsentligt bedre udnyttet end tidligere, og miljøet er åbent, lyst og venligt. Det er fremtidens byggevaremarked, indrettet på håndværkernes betingelser, og vi glæder os meget til vise det frem, siger Christian Herbert.

Optimera holder åbningsfest hele dagen den 18. august, startende med rundstykker og Danmarks bedste brunsviger fra kl. 7-10 og helstegt pattegris og grillpølser fra kl. 11-14. Der er også is ad libitum til alle med en sød tand.

-los

Læs mere om Byggeri

17/8 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsafsætningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerGrøn energiHurtig porteIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerKranerLamellerLandinspektørLejderLimtræLofterMalingMaskinstyringMultistigerOmbygningPanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkruefundamenterSkure og modulerSokkelrenderSpieringskranSportsløsningerStålåseStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningSøjlerTapetTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonTræbroerUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægsaveVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder