Aktuelle nyheder - Byggeri

Optrapper juridisk rådgivning

Flere tilbud og bredere vidensdækning er nøgleordene, når Dansk Håndværk over de kommende måneder udvider rådgivningstilbuddene til deres medlemmer

Del artiklen på
- I forbindelse med medarbejderskift, har vi valgt at sætte ekstra fokus på byggerådgivning, så medlemmerne får mulighed for at vælge imellem flere rådgivere med hver deres speciale, fortæller direktør i Dansk Håndværk, Morten Frihagen.

Organisationen er derfor gået i samarbejde med Håndværksrådets jurister om direkte rådgivning indenfor bygge- og udbudsret, og kontrakter m.m., så medlemmerne fra februar har mulighed for ikke alene at få hjælp fra Dansk Håndværks egne jurister, men også benytte den viden som juristerne, Jeppe Rosenmejer og Celia Guldhammer fra Håndværksrådet, besidder.

Arbejdsmarkedsret og personalejura
Samtidigt ansætter Dansk Håndværk selv en ny jurist, der skal fokusere på arbejdsmarkedsret og personalejura. Det bliver Lykke Lilly Johansen, der er uddannet advokat.

Hun kommer fra en lignende stilling i Dansk Industri og har tidligere arbejdet i Dansk Golf Union og som dommerfuldmægtig ved Retten i Næstved og Glostrup. Lykke Lilly Johansen starter i Dansk Håndværk den 1. marts 2017.

Omstrukturerer
Ændringerne kommer samtidigt med at Dansk Håndværks advokat, Jeppe Uldall Thomsen, efter tre år i organisationen, har valgt at prøve kræfter med jobbet som in-house advokat hos Kemp & Lauritzen A/S fra februar.

- Medlemmerne har været meget glade for den kyndige rådgivning som Jeppe har givet i årenes løb, og vi ville gerne have fortsat samarbejdet. Men jeg kan godt forstå, at muligheden for at prøve kræfter med nye opgaver trækker. Til gengæld har vi så mulighed for at benytte skiftet til at strukturere om på vores rådgivning, så Lykke Lilly Johansen får et skarpere fokus på arbejdsmarkedsret og personalejura. Det er nemlig også et område, som medlemmerne finder vigtigt, forklarer arbejdsgiverdirektøren.

Medlemmerne af Dansk Håndværk er automatisk også medlemmer af Håndværksrådet og kan benytte deres tilbud, men med det nye samarbejde udvides denne service altså yderligere.

-los

Læs mere om Byggeri

31/1 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.