Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

P-hus skyder hastigt i vejretLM Byg A/S har stillet et erfarent team af håndplukkede medarbejdere til opførelsen af Rigshospitalets nye P-hus, der skal stå færdig til sommer.

P-hus skyder hastigt i vejret

LM Byg A/S er halvvejs med etableringen af 21.000 m2 parkeringsanlæg ved hovedstadens største sygehus, Rigshospitalet i København

Del artiklen på

Byggeriet af Rigshospitalets nye parkeringshus, der opføres i hovedentreprise af et erfarent team af håndplukkede medarbejdere fra LM Byg A/S, skyder hastigt i vejret og åbner til sommer med 665 parkeringspladser.

- Vi er stolte over at være med på byggeriet af et nyt ”state of the art” parkeringshus, der kommer til at stå som et vartegn for det nye Rigshospital - landets specialiserede sygehus-spydspids, siger adm. direktør og ejer af LM Byg A/S Carsten Mindegaard.

- Slutresultatet bliver 665 nye parkeringspladser fordelt på terrændæk og kælderetage samt ti ’split-level’ parkeringsdæk, der pakkes ind i en facade af fjorten meter høje, drejede aluminiumslameller, som oplyses med skiftende farver, oplyser Carsten Mindegaard og tilføjer, at det nye parkeringshus bliver opført med fokus på bæredygtighed, tidssvarende arkitektur, og fleksibilitet i forhold til en fremtidig udvidelse.

Tilkørselsveje med udrykning
Når LM Byg A/S afleverer det færdige resultat til sommer er der fragtet 4.000 kbm beton, 450 ton armering og 1.300 betonelementer til byggepladsen af trange tilkørselsveje befærdet af udrykningskøretøjer.

- Sikkerhed og minutiøs planlægning har fra dag et været nøgleord for bygherre, og alle udfordringer er løst i forbilledligt, tæt samarbejde med rådgiverne, konstaterer Carsten Mindegaard.

28 års erfaring med råhus- og hovedentrepriser har givet LM Byg A/S erfaring og knowhow som krumtap på stort profilerede byggerier af parkeringsfaciliteter. Således opfører firmaet også en splinterny parkeringskælder ved Køge station, ligesom man er prækvalificeret til udbuddet af et nyt parkeringshus ved Herlev Hospital.

Det nye Parkeringshus på Rigshospitalet bygges af LM Byg A/S i hovedentreprise med Region Hovedstaden som bygherre og aarhus arkitekterne a/s som totalrådgivere. Grontmij er ingeniør, 3xN er arkitekt og Kristine Jensens Tegnestue er arkitekt for landskab og terræn.

Parkeringshuset får plads til 665 biler og forberedes til en senere udvidelses til 1.000 parkeringspladser.

-cmn

Læs mere om Byggeri

6/3 2015
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder