Aktuelle nyheder - Byggeri

Personlig hilsen fra konkursramte Staun

Personlig hilsen fra konkursramte Staun

Afslutningen på ét kapitel kan være starten på et nyt, lyder det fra Henrik Staun på hans LinkedIn profil, hvor han beklager konsekvenserne for dem konkursen har ramt og samtidig afslører at han starter nyt Byggefirma. Læs den her...

Del artiklen på

Jeg var med til at starte Lund & Staun A/S i 1997. Efter tre vanskelige år har jeg nu også været en del af den sidste hårde – men nødvendige – beslutning. På baggrund af et katastrofalt regnskab gik Lund & Staun konkurs i juli.

Jeg beklager naturligvis konsekvenserne for kunder og samarbejdspartnere. Men der kan ikke ændres på det nu, og tiden er inde til at se fremad.

Sammen med familien har jeg startet Byggefirmaet Staun A/S, og vi mærker den samme iværksætterglæde og energi, der herskede i 1997. Dog med den forskel, at jeg nu har mere end 20 års erfaring som virksomhedsejer at trække på. Samtidigt er jeg stolt af, at flere tidligere ansatte har sagt ja til en plads i det nye.

Lige nu bruger vi kræfter på at overtage nogle af de byggerier, vi har kapacitet til at føre i mål. Samtidigt er det vigtigt for mig at beholde det gode samarbejde med underentreprenører og leverandører, ligesom jeg håber, at de trofaste Lund & Staun-kunder vil vise os samme tillid.

Vi vil gå langt for at opbygge den seriøsitet, der skal være om et godt byggefirma. Derfor er jeg altid klar til en snak om fremtiden på telefonen eller over en kop kaffe.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Læs mere om Byggeri

13/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.