left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

PH Park-byggeri i Hørsholm skudt i gangDer er tale om lyse boliger med funktionelle kvadratmeter, og så kan beboerne tage parken og den grønne natur ind i boligerne, siger administrerende direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen.

PH Park-byggeri i Hørsholm skudt i gang

SPONSORERET INDHOLD: Hørsholm Kommune har endelig givet tilladelse til at påbegynde byggeriet PH Park i Hørsholm

Del artiklen på

Næsten præcis et år efter at Sampension investerede et stort trecifret millionbeløb i PH Park, der er udviklet af Calum, kan byggeriet nu endelig tage sin begyndelse.

I sidste uge gav Hørsholm Kommune tilladelse til to af fire byggeparceller på grunden, og i onsdags kunne Calum, Sampension og Hørsholm Kommune så invitere beboerne i Hørsholm til et længe ventet første spadestik.

- Udover, at det bliver et smukt boligkvarter, som vi er stolte af, kommer de kommende beboere til at bo tæt på bymidten, shopping og de kulturelle oplevelser i byen. PH Park rækker både ud mod det grønne og byens puls, og det er en kæmpe kvalitet. Der er tale om lyse boliger med funktionelle kvadratmeter, samtidig med at beboerne i hverdagen kan tage parken og den grønne natur ind i boligerne, siger en begejstret administrerende direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen, i forbindelse med byggeriets påbegyndelse.

Sampension: 'Attraktiv investering'
Calum købte i 2017 den tidligere hospitalsgrund på Usserød Kongevej, hvor PH Park nu bliver opført. I alt bliver der tale om 133 nye PH-lejeboliger med en gennemsnitlig størrelse på 103 kvadratmeter, som fordeles over i alt 14.000 kvadratmeter. Projekt skal DGBN-Guldcertificeres, og netop det store fokus på bæredygtighed spillede en væsensrolle, da Sampension valgte at investere i projektet.

- PH Park er et enestående byudviklingsprojekt i en attraktiv kommune tæt på København med en god underliggende demografi. Samtidig kommer bæredygtigheden til at være i top i de kommende boliger, hvilket vi som ansvarlig investor lægger vægt på. Samlet set passer projektet godt ind i vores ejendomsstrategi, og derfor er vi glade for investeringen, som vil bidrage til et godt og langsigtet afkast til kunderne, udtaler Torbjørn Lange, der er chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension.

Klar i 2023
Også hos Hørsholms borgmester er der glæde over byggeriet.

- PH Park bliver en løftestang i forhold til et kommende generationsskifte, der skal få flere børnefamilier til byen. Siden PH Park blot var en vision på et stykke papir, har vi satset benhårdt på, at husene og området talte til alle aldersgrupper. Det synes jeg er lykkes, og mit håb er, at både udenbysborgere og mangeårige Hørsholm-borgere flytter til PH Park, siger borgmester Morten Slotved (K).

Boligerne bliver opført som rækkehuse eller lejligheder og ventes at stå klar til indflytning i sommeren 2023. Entreprenøren er Dansk Boligbyg A/S.

Læs mere om Byggeri

20/9 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.