LCA
LCA
scroll
Polakkerne kommerMorads laker-værksted i det nordlige Polen.

Polakkerne kommer

Den polske aluminiumsystemproducent, Morad vil etablere sig i Danmark efter succes på det slovakiske, litauiske og norske marked. Virksomheden beskæftiger omkring 230 medarbejdere og har to moderne pulverlakeringsanlæg i det nordlige Polen

Polske Morad, der producerer aluminiumsystemer, vil erobre Danmark og Sverige.

Morad specialiserer sig i produktion af en bred vifte af aluminiumsystemer herunder:

- Vinduer
- Døre
- Facader
- Branddøre
- Altaner
- Gelændere
- Vinterhaver
- Solafskærmninger
- Lydisolerende skodder
- Indvendige skillevægge

Virksomheden beskæftiger omkring 230 medarbejdere og har to moderne pulverlakeringsanlæg i det nordlige Polen udstyret med udstyr fra den danske virksomhed Aabo Ideal samt to malerværksteder.

Morads produkter er designet med tanke på de barske klimatiske forhold, der er karakteristiske for Skandinavien. Alle produkter opfylder normerne for saltspray, hvilket gør dem til et ideelt valg for krævende kunder i Danmark og Sverige.

Efter at have etableret sig på markederne i Slovakiet, Litauen og Norge vender polakkerne næsen mod Skandinavien.

På det skandinaviske marked satser Morad især på aluminiumsystemer til især vinduer, døre, facader, branddøre og gelændersystemer.

- Virksomheden tror, at disse produkter vil være af stor interesse for skandinaviske kunder på grund af deres høje kvalitet, holdbarhed og overensstemmelse med regionens klimatiske krav, siger Country Manager, Søren G. Andersen.

For at gøre det nemt for designere at integrere de avancerede aluminiumsystemer i deres projekter, har Morad udviklet en række BIM-bibliotekerne, som virksomheden gratis stiller til rådighed for arkitekter.

BIM-modellerne skal lette designprocessen og kan downloades fra virksomhedens hjemmeside.

-dc

11/6 2024