Aktuelle nyheder - Byggeri

Protræ og Bergsten Timber indgår partnerskabPeter Viig Nielsen fra Protræ (tv.) og Morten Bergsten fra Bergsten Timber giver hånd på den nye samarbejdsaftale.

Protræ og Bergsten Timber indgår partnerskab

Blot to måneder efter at trævarespecialisten Protræ gik i luften i nye klæder, indgår virksomheden et partnerskab med trælastgrossisten Bergsten Timber

Del artiklen på
Det er to af trævarebranchens stærkeste aktører, der nu danner par. Med sin dybe brancheerfaring hører Bergsten Timber til blandt de absolut mest kompetente leverandører, og Protræ er med sine 40 års erfaring inden for forædling og overfladebehandling af træ en eftertragtet producent.

Med partnerskabet kan de to virksomheder nå ud til et endnu bredere publikum med et endnu stærkere koncept.

Bergsten Timber får al forhandling af Protræs forarbejdede produkter til de danske tømmerhandlerne indenfor kløvet, høvlet, profileret, imprægneret, malet, kappet og brandimprægneret træ og vil fremover være leveringsdygtig i stort set alle opgaver, store som små.

- Vi ser meget frem til partnerskabet med Bergsten Timber, som vi kender rigtig godt gennem mange års samhandel om træ. Vi har vores eget værktøjssliberi, som via avanceret udstyr kan lave profiljern og sikre løsninger til stort set hvilken som helst efterspurgt profiltype. Vi profilerer i gran, fyr, thermowood, lærk, ceder, eg, ask, thermoask, bøg og mange andre typer hårdttræ.

- Partnerskabet med Bergsten Timber gør det muligt at udbrede disse mange, og ofte unikke profiltyper til endnu flere kunder, siger direktør i Protræ, Peter Viig Nielsen og fortæller, at alt træ kan leveres malet i enhver farve indenfor RAL og NCS-skalaen eller som termobehandlet, trykimprægneret eller brandimprægneret.

Et perfekt match

Ud over den fælles passion for træ går Protræ og Bergsten Timber meget op i bæredygtighed. Begge virksomheder er både FSC- og PEFC-certificerede og arbejder aktivt for at fremme brugen af certificeret træ og være med til at skabe et stabilt marked for certificerede varer.

- Vi har store forventninger til samarbejdet med Protræ, som er den mest seriøse producent og distributør inden for træ. Det er et perfect match. Vi har arbejdet sammen gennem mange år, da vi har en fælles fortid i DLH, og har den samme professionelle tilgang til markedet.

- For Bergsten Timber er partnerskabet et vigtigt skridt i forhold til de strategimål, vi arbejder efter. Vi kan nu komme endnu bredere ud til vores kunder, fordi vi bliver totalleverandør inden for trælast. Det har vi arbejdet på længe, og partnerskabet med Protræ giver for alvor ambitionen fart, siger direktør i Bergsten Timber, Morten Bergsten.

Aftalen indgås blot to måneder efter, Protræ vendte retur til sit gamle navn, efter at have heddet Optimera Skodborg i otte år. Protræ vil fortsat være en selvstændig enhed i Saint-Gobain Distribution Denmark.

-los
Læs mere om Byggeri

14/6 2016
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.