left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Råhusentreprenør i topformLM Byg A/S forventer som led i opførelse af det nye statsfængsel på Nordfalster at afslutte arbejdet med en råhusentreprise på 24.000 m2 til efteråret.

Råhusentreprenør i topform

LM Byg A/S med 150 medarbejdere har de seneste år fordoblet virksomhedens aktiviteter. Til marts flytter firmaet fra Havdrup til nyt stort domicil i Greve

Del artiklen på

Over de seneste fire år er LM Byg A/S er vokset støt med 100 % uden et eneste negativt regnskab. Virksomheden har siden starten i 1987  været selvfinansierende og i det netop afsluttede, omlagte regnskabsår på otte måneder har LM Byg haft en trecifret millionomsætning med over 12 mio. kr. i overskud.

Det er administrerende direktør og ejer Carsten Mindegaard naturligvis yderst tilfreds med.

– Vi har over 250 mio. kr. på ordreblokken, vi står stærkt i konkurrencen om nye opgaver, markedet for råhus-byggeri og anlæg er stigende og vores gamle bygherrer vender tilbage, siger Carsten Mindegaard, der siden 2008 som anden generation har stået i spidsen for LM Byg A/S med 150 højt specialiserede medarbejdere. Hans forventning er således fortsat vækst i den 28 år gamle, AAA-krediterede familievirksomhed.

Styrket organisation
- Samtidig høster vi nu for alvor gevinsten af en styrket organisation med en professionel bestyrelse, intensiv medarbejderudvikling og målrettet ansættelse af branchens førende specialister til videreudvikling af virksomhedens spidskompetencer indenfor hovedentrepriser, råhus-byggeri og anlægsopgaver.

- Derved har vi over de seneste år fået sammensat et af branchens mest engagerede, dynamiske teams, hvor højt specialiserede gamle og nye medarbejdere med høje ambitioner for virksomheden og et fast afsæt i vores grundlæggende værdier gensidigt supplerer hinanden på landsholdsniveau.

- Endelig forventer vi at opnå rationelle effektiviseringsgevinster, når tingene falder på plads i vores nye Greve-domicil, og vi arbejder målrettet på at gøre 2015 til endnu et rekordår.

- Vi er på alle niveauer gearet til at fastholde og styrke et højt momentum med fortsat vækst, konkluderer Carsten Mindegaard, idet han samtidig pointerer, at vækst og volumen aldrig må blive mål i sig selv.

Effektiv risikostyring
- Vækst for vækstens skyld giver ikke mening, og det har aldrig været et mål for os at blive størst. Til gengæld har vi altid gjort os umage med at være blandt de bedste.

- Vi holder vores aftaler, og alle medarbejdere sætter en ære i at samarbejde om at skabe kvalitet til tiden og prisen, pointerer Carsten Mindegaard og tilføjer, at LM Byg A/S som egen-producerende virksomhed med en flad organisation løbende har videreudviklet og optimeret systemer til effektiv risikostyring på alle aktiviteter samt optimering af tilbudsberegning og egenproduktion.

- Vi vil være de bedste, fastslår Carsten Mindegaard og sætter sluttelig med et smil kvalitetsniveauet for virksomhedens gøremål med henvisning til den seneste LMB-lærling, der fik højeste udmærkelse ved svendeprøven og derfor kan se frem til at få et kongeligt håndtryk af HKH Dronning Margrethe.

LM Byg A/S er netop nu aktuel med aflevering af kloakseparering i Assentorp, ny parkeringskælder ved Køge Station, fængsel på Falster, parkeringshus ved Rigshospitalet og 48.000 kvadratmeter råhus til Københavns Universitet Amager.

-cmn

Læs mere om Byggeri

9/2 2015
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder