Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Rambøll vinder stor kontrakt i Abu Dhabi

Rambøll vinder stor kontrakt i Abu Dhabi

Rambøll er valgt som totalrådgiver på opførelsen af bolig og erhvervsbyggeri i et nyt 18 hektar byudviklingsområde på Reem Island i Abu Dhabi

Makers District bliver et byområde på 18 hektar med totalt 250.000 m2 byggeri bestående af hoteller, boliger, kontorlokaler og detailhandel, når det står færdigt i 2020. Byområdet er designet til at dyrke kreativiteten blandt unge, uafhængige kunstnere, designere og håndværkere i området - de såkaldte makers.

Rambøll er valgt som totalrådgiver af ejendomsudvikleren IMKAN på første fase af Makers District og vil over en tre-årig periode levere alle designdiscipliner og byggeledelse i forbindelse med opførelsen af de 250.000 m2 byggeri - en kontrakt på 200 millioner kroner for design- og rådgivningsvirksomheden. I opførelsen vil Rambøll arbejde tæt sammen med arkitektfirmaerne BIG og hollandske MVRDV, som har udviklet det arkitektoniske koncept.

- Dette er et stort og vigtigt projekt for vores team i Mellemøsten, siger koncerndirektør Søren Holm Johansen og fortsætter:

- Vores byggeridivision er i forvejen involveret i adskillige højhusprojekter i regionen. At vi kan underskrive kontrakten på dette prestigefulde projekt cementerer vores position som en af de førende design og rådgivningsvirksomheder inden for byggeri, siger han.

Administrerende direktør hos IMKAN, Walid El Hindi:

- Det er glædeligt, at vi kan udpege Rambøll som totalrådgiver på første fase af Makers District. Det har vi gjort, fordi vi ønsker at arbejde med de bedste i branchen med en dokumenteret track record på store, udfordrende projekter, siger han og tilføjer:

- Makers District er det første byudviklingsprojekt af sin slags i regionen. Vi har udført et omfattende researcharbejde for at afdække behov og ønsker hos de unge og kreative kunstnere, som i øjeblikket er begrænset i deres valg af arbejde og bolig. Makers District vil imødekomme behovene hos makerne, og området bliver et pulserende knudepunkt i hjertet af Abu Dhabi til gavn for slutbrugere, investorer og det bredere samfund.

-kj

Læs mere om Byggeri

14/9 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsafsætningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerGrøn energiHurtig porteIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerKranerLamellerLandinspektørLejderLimtræLofterMalingMaskinstyringMultistigerOmbygningPanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkruefundamenterSkure og modulerSokkelrenderSpieringskranSportsløsningerStålåseStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningSøjlerTapetTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonTræbroerUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægsaveVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder