Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Rekordmange bliver Realdania-ildsjæleDet grønne fællesrum. Foto: Benjamin Nørskov.

Rekordmange bliver Realdania-ildsjæle

Danmarks byggende ildsjæle bliver flere og flere, og nu kan 34 af dem blive til virkelighed med støtte fra Underværker

Del artiklen på

Siden 2011 har Realdania støttet over 200 frivillige projekter med mere end 90 mio. kr. Nu har landets mange frivillige ildsjæle haft endnu en mulighed for at gøre deres ideer til virkelighed i regi af Realdanias ildsjælekampagne, Underværker. Denne gang valgte hele 184 begejstrede og engagerede ildsjælegrupper at byde ind, og nu er 34 af dem udvalgt til at få en økonomisk håndsrækning fra kampagnen.
 
De mange ideer spreder sig over hele landet på tværs af både by og land. For nogle handler det om bæredygtighed, lokalt fællesskab og om at udvikle nytænkende alternativer til det organiserede foreningsliv. Andre rækker ud til udsatte børn, unge og familier. Og andre igen arbejder for at skabe kulturoplevelser eller redde en historisk bygning ved at sætte den i stand og fylde den op med nye aktiviteter. Fælles er, at ildsjælene gør en positiv forskel for deres lokalsamfund, og at deres smittende energi giver andre lyst til at bakke op dem.
 
- Nu, hvor vi har støttet ildsjælene i en del år, er der ikke noget, der tyder på, at deres virketrang er brugt op. Tværtimod byder hver ansøgningsmulighed på nye og flere inspirerende ideer. Det har været en fornøjelse at modtage de mange ansøgninger, som vidner om den passion og energi, frivillige ildsjæle lægger for dagen over hele landet - for fællesskabets bedste. I Realdania er vi langt fra færdige med at bakke op om ildsjælenes store indsats, siger Christian Andersen, der er projektchef i Realdania.

-kj

Læs mere om Byggeri

17/4 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder