Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Renæssance til de høje panelerHos Københavns Listefabrik i Søborg ser man en tendens til, at boligejere i især herskabelige lejligheder og de ældre patriciervillaer efterspørger høje vægpaneler.

Renæssance til de høje paneler

En ældre klassisk indretningsdetalje, de høje vægpaneler, har i de seneste tre år haft en næsten lodret salgskurve hos Københavns Listefabrik

Del artiklen på

Efter over 100 års dvaletilstand er de høje vægpaneler igen blevet allerhøjeste mode. For blot få år siden var salget mikroskopisk, fordi mange betragtede dem som overflødig pynt og dekoration. Men nu er billedet et helt andet, og panelernes image- og stemningsskabende virkninger spiller i dag en afgørende rolle, når danskerne skal renovere boligen eller bygge nyt.

Tendensen bekræftes af Københavns Listefabrik i Søborg, der har Danmarks største udvalg af alle forskellige former for lister til byggeriet, og tilmed er optaget i Guinness Rekordbog i kategorien ’Verdens største udvalg af trælister’. Her har salget af høje paneler de seneste tre år udviklet sig fra stort set nul til at udgøre en af de vigtigste varegrupper.

Udviklingen er ifølge Københavns Listefabrik udtryk for, at mange danskere søger væk fra den lidt kolde hightech stil med de store rene flader. I stedet har de fået øjnene op for, at tidligere tiders høje paneler tilfører væggene en personlig stil og giver hele rummet en hyggelig atmosfære og en følelse af luksus.

Får følge af stuk og fyldningsdøre
De høje paneler får tit følgeskab af stuk, fyldningsdøre og andre elegante designelementer, og det er først og fremmest inden for renoveringen af de herskabelige lejligheder og de ældre patriciervillaer, at der er stor efterspørgsel.

Københavns Listefabrik tilbyder høje vægpaneler af træ efter mål i de klassiske stilarter og med ægte fyldninger. Panelerne kan leveres både hvidgrundede og ubehandlede. De fleste kunder ønsker panelerne færdiggrundede, så de er klar til en sidste gang maling på stedet og kan få det helt rigtige historiske look med diskrete spor af penselstrøg.

-los

Læs mere om Byggeri

12/9 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder