LCA
LCA
scroll
Rift om udsigt i Aarhus
Ceres Panorama er ifølge entreprenør og investor A. Enggaard A/S en milepæl for for arbejdet i Ceres Byen. (Illustration: CZOO)

Rift om udsigt i Aarhus

Selv om der først skal lægges gulve og sørges for almindelig finish melder Ceres Byens højeste bygning - Ceres Panorama- om Alt Udsolgt. De attraktive boliger er indflytningsklar 1. november

Lyse og rummelige lejligheder med bynær beliggenhed og fantastisk udsigt har vist sig at være den helt rette cocktail for boligmarkedet i Aarhus. Selvom der er over syv måneder til indflytning, og Ceres Panorama stadig mangler både glas og gulve, er alle de 130 lejligheder i det 20 etagers høje hus nu solgt.

Helt fra start har Ceres Panorama vakt stor opmærksomhed, ikke blot på grund af beliggenheden på den historiske Ceres grund, men særligt på grund af bygningens højde og vellykkede arkitektur. Ceres Panorama udgør således allerede et landmark i Aarhus, som kan ses fra store dele af Aarhus.

Uden fortilfælde
Schmidt Hammer Lassen Architects er arkitekter på nybyggeriet, mens Niras står som rådgivende ingeniør. Det samlede projekt omfatter 17.600 m2, heraf 6.000 m2 til kontor. Indflytningsdatoen er 1. november 2016.

- Vi har oplevet overordentlig stor interesse for lejlighederne og området generelt. Købshastigheden er uden fortilfælde, og det er helt forståeligt! Der er nemlig tale om høj kvalitets, velindrettede lejligheder med fantastisk beliggenhed samtidig med at projektet tilbyder en fantastisk udsigt, lige meget hvilken retning lejligheden vender, siger ejendomsmægler Louise Gad fra Nybolig.

En anden vigtig årsag, til at boligkøberne har taget godt imod Ceres Panorama, er ifølge mægleren den fantastiske placering tæt ved den gamle smukke park, Den Gamle By og Botanisk Have samt Brabrandstien og Aarhus Å.

- Denne unikke beliggenhed betyder, at der er direkte adgang til masser af rekreative områder, selvom man har valg at bo i en lejlighed midt i byen. Desuden tilbyder Ceres Panorama både perfekte parkeringsfaciliteter og ideel infrastruktur, forklarer Louise Gad.


Boligkøberne har taget godt imod Ceres Panorama, ikke mindst på grund af den fantastiske placering tæt ved den gamle smukke park, Den Gamle By og Botanisk Have samt Brabrandstien og Aarhus Å. (Illustration: CZOO)

Endnu flere Ceres Byboere
Ceres Panorama er ifølge entreprenør og investor A. Enggaard A/S en milepæl for for arbejdet i Ceres Byen. Med færdiggørelsen af Ceres Panorama vil man virkelig kunne se, hvordan den nye bydel tager form og bliver befolket.

- Når gravemaskiner og kraner en gang triller væk fra byggefelt 11, byggestøvet har lagt sig og området omkring Ceres Panorama og Ceres Allé bliver meldt klar, flytter op mod 300 forventningsfulde og udsigtshungrende beboere ind i det 20 etagers høje Ceres Panorama, siger projektchef Peter Thorsgaard, fra A. Enggaard.

Han oplyser, at  beboersammensætningen i Ceres Panorama både omfatter inkarnerede aarhusianere og forstadsfolk, der ønsker at bytte forpligtelserne ved eget hus og have ud med frihed, udsigt og altaner.

I Ceres Byen bygges der stadig på livet løs, og der vil i de kommende år stå omkring 1000 eje- og lejeboliger klar til endnu flere Ceres Byboere.

-cmn


Ceres Panorama stadig mangler både glas og gulve, men alligevel er de 130 lejligheder i det 20 etagers høje hus nu solgt. Og det kan man sådan set godt forstå. (Illustration: CZOO)

7/4 2016